Alkol Alıp İntihara Teşebbüs Etti, Ekipler Seferber Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Alkol Alıp İntihara Teşebbüs Etti, Ekipler Seferber Oldu

Alkol alıp intihara teşebbüs etti, ekipler seferber oldu Öğretim üyesi alkol aldı, intihara teşebbüs ettiNİĞDE - Niğde'de alkol alan öğretim üyesi evinin balkonuna çıkarak, intihar teşebbüsünde bulununca ekipler seferber oldu.

25.07.2017 22:41

Alkol alıp intihara teşebbüs etti, ekipler seferber oldu

Öğretim üyesi alkol aldı, intihara teşebbüs etti

NİĞDE - Niğde'de alkol alan öğretim üyesi evinin balkonuna çıkarak, intihar teşebbüsünde bulununca ekipler seferber oldu.

Alınan bilgiye göre, olay Niğde-Merkez Bor yolu üzerindeki Gökkuşağı sitesi D blok'ta meydana geldi. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde öğretim görevlisi olan E.G. 9. kattaki evinde alkol aldıktan sonra evinin balkonuna çıkarak uzun süre bağırdı. Öğretim görevlisi E.G. bir süre sonra "İntihar edeceğim" diye bağırmaya başladı. Öğretim görevlisi E.G.'nin bağırmaları üzerine apartman sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans sevk edilerek ekipler seferber oldu.

Apartmanın 9. katındaki balkondan indirilen öğretim görevlisi E.G. 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından ambulans ile Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

Alkol Alıp İntihara Teşebbüs Etti, Ekipler Seferber Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alkol Alıp İntihara Teşebbüs Etti, Ekipler Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement