Eşi ve engelli oğlunu öldüren yaşlı adamın cinayeti işleme sebebi emekli maaşı çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Eşi ve engelli oğlunu öldüren yaşlı adamın cinayeti işleme sebebi emekli maaşı çıktı

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir evde eşi ve engelli oğlunu öldürmekten gözaltına alınan zanlı, ifadesinde eşi ve oğlu tarafından sürekli darp edilip tartaklandığı için cinayetleri gerçekleştirdiğini iddia etti. Zanlının ifadesinde olay günü sinirle aldığı tabanca ve av tüfeği ile cinayetleri gerçekleştirdiği belirtildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde ise silahlar ve mühimmat ele geçirildi. Tahkikatın devam ettiği ve zanlının adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

04.03.2024 19:43  Güncelleme: 20:30

Ankara'da eşi ve engelli oğlunu öldürmekten gözaltına alınan zanlı, ifadesinde eşi ve oğlu tarafından sürekli darp edilip tartaklandığı için cinayetleri gerçekleştirdiğini iddia etti.

EŞİ VE OĞLUNU, EMEKLİ MAAŞINI DARP EDEREK İSTEDİKLERİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Mamak ilçesi Ekin Mahallesi'nde bir evde eşi ve engelli oğlunu öldürmekten gözaltına alınan M.Ç.'nin ifadesi ortaya çıktı. Zanlı M.Ç.'nin ifadesinde silahın oğlu Ö.Ç. adına bulundurma ruhsatlı olduğu, eşi ve oğlunun sürekli darp edip tartaklayarak kendisinden emekli maaşını istediklerini, olay günü de eşi ve oğlunun yine maaşını istemelerinden dolayı kavga ettiklerini, kavga sırasında sinirle odadan aldığı tabanca ve av tüfeği ile olayı gerçekleştirdiğini iddia ettiği öğrenildi.

Ankara'da Eşi ve Engelli Oğlunu Öldüren Zanlı İfadesini Verdi

Olay yerinde yapılan incelemelerde ise 1 adet bulundurma ruhsatlı 9 mm tabanca, 5 adet 9 mm kovan, 1 adet av tüfeği, 1 adet kapsül ve 1 adet kartuş ele geçirildiği öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat devam ederken, zanlının işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Ankara'da Eşi ve Engelli Oğlunu Öldüren Zanlı İfadesini Verdi

NE OLDU?

Olay Ankara'nın Mamak ilçesi Ekin Mahallesinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Metin Çimen (77) henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Sabiha Çimen (71) ve oğlu Sinan Çimen (31) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Metin Çimen evinde bulundurduğu tabanca ile eşi ve çocuğuna ateş etti. Tabanca seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis ekipleri olay yerine geldi. Ekipler anne ve oğlun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken şüpheli Metin Çimen göz altına aldı.

Eşi ve engelli oğlunu öldüren yaşlı adamın cinayeti işleme sebebi emekli maaşı çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşi ve engelli oğlunu öldüren yaşlı adamın cinayeti işleme sebebi emekli maaşı çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Erol MARASLI: Vaybe 77 yasındaki adamı ekonomik sıkıntılar ne hale getirmiş 112 56 Yanıtla
    Numan Derindere : Ekonomik sıkıntılar değil akılsızlık ve cahillik. 70 86
  • derya obay: emekli maaşı nekadar kira ne kadar görüyorsunuz insanlar çok zor durumda 62 17 Yanıtla
    Selami Karagülle: 52 yaşındayım ben beni bildim bileli emekliler her zaman maaşlarının yetmediğinden şikayetçi yani demem oki bu sorun yeni değil 6 7
  • Musti Sert: vallah ne alırsan alcan ödeyemiyorum battım diyip ödememe zamanı geldi 40 30 Yanıtla
    Numan Derindere : Çevrendekiler ilk senden başlasın o zaman. 28 15
  • Murat Satanoglu: selami karagülle 10000 TL ile geçinsene göriyim seni evet emeklilwr hep zor gecinemiyoruz derler ama bu seferki gecinme değil açlığa mahkum etme o kadar delikanlıysan 10000 TL bana yeter de bir ay 7 1 Yanıtla
    Selami Karagülle: Ben farklı bir şeymi söyledim hayır geçinilenilir falanmı dedim ben beni bildim bileli bu sorun var dedim bende bir emekliyim emeklinin en az asgari ücrete sabitlenmesinden yanayım 1 0

Advertisement