Antalya'da 16 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da 16 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Antalya\'da 16 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda seyir halindeki bir araçta 16 adet 9 minimetre ruhsatsız tabanca ve 16 adet tabanca şarjörü bulundu. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı ve şüpheli gözaltına alındı.

13.12.2023 10:39  Güncelleme: 10:41

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından seyir halindeki araca düzenlenen operasyonda 16 adet 9 minimetre ruhsatsız tabanca ve 16 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılarak şüpheli gözaltına alındı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğünce silah ticareti yapan şüphelilerin yakalanması ve silah kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, M.S. isimli şahsın il dışından getirdiği yüklü miktardaki ruhsatsız tabancayı Aksu ve Kepez ilçelerinde piyasaya süreceğinin tespit edilmesi üzerine İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin kullandığı araç seyir halindeyken durduruldu.

Yapılan aramada; 16 adet 9 minimetre ruhsatsız tabanca ve 16 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılarak, şüpheli şahıs gözaltına alındı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da 16 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement