Antalya'da Valilik İsmiyle Dolandırıcılık - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da Valilik İsmiyle Dolandırıcılık

12.07.2018 11:46

Antalya'da valilik ismiyle dolandırıcılık Kendisini valiliğin güvenlik şefi olarak tanıtarak, 7 özel güvenlik görevlisini işe sokma vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen şüpheli yakalandı.

Antalya'da valilik ismiyle dolandırıcılık

Kendisini valiliğin güvenlik şefi olarak tanıtarak, 7 özel güvenlik görevlisini işe sokma vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen şüpheli yakalandı.

ANTALYA - Antalya'da kendisini valiliğin güvenlik şefi olarak tanıtarak, 7 özel güvenlik görevlisini işe sokma vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'da bir şirkette özel güvenlik görevlisi olarak çalışan S.I., Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine, kendisini valiliğin güvenlik şefi H.S. olarak tanıtan bir kişinin işe sokma vaadiyle 170 lira istediğini ihbarını yaptı. İhbarla harekete geçen ekipler, şüpheli H.S'yi, Konyaaltı Caddesinde buluştukları S.I.'dan 170 lira ile kimlik fotokopisini aldığı sırada suçüstü gözaltına aldı. H.S.'nin aynı yöntemle 6 özel güvenlik görevlisini daha dolandırdığı öne sürüldü. Şüphelinin emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Valilik İsmiyle Dolandırıcılık - Son Dakika


Advertisement