İstanbul'da dinlenme tesisindeki tankerde patlama! Ölü ve yaralılar var - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da dinlenme tesisindeki tankerde patlama! Ölü ve yaralılar var

İstanbul Ataşehir'de bir dinlenme tesisi içinde bulunan akaryakıt tankerinde patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. İstanbul Valiliği açıklamasında olayın tankere kaynak yapıldığı sırada meydana geldiği belirtildi.

04.03.2024 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da bir dinlenme tesisi içinde bulunan tankere kaynak yapılırken feci bir olay yaşandı. Patlamaya dönüşen olayda 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Yaralılar tedavi altına alındı. Daha sonra yaralılardan birinin hayatını kaybettiği açıklandı.

TANKERE KAYNAK YAPARKEN PATLADI

Ataşehir ilçesi Ferhatpaşa Mahallesi Samandıra Caddesi üzerindeki bir dinlenme tesisinde bulunan akaryakıt tankerinde, kaynak yapılırken patlama meydana geldi. Patlama sonrası olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olayla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ataşehir İlçesi'nde meydana gelen tanker yangınında ağır yaralanan 2 vatandaşımızdan 1'i hayatına kaybetmiş olup, diğer ağır yaralının tedavisi kaldırıldığı hastanede devam etmektedir. Olayda hafif yaralanan iki kişi ise ayakta tedavi edilmiştir.

İlk belirlemelere göre olayın, tesis içerisinde park halinde bulunan ve depo olarak kullanılan akaryakıt tankerine dış kaynak çalışması sırasında meydana gelen patlamadan kaynaklandığı değerlendirilmektedir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir."

Ataşehir'de akaryakıt tankerinde patlama! 1 ölü, 3 yaralı
Ataşehir'de akaryakıt tankerinde patlama! 1 ölü, 3 yaralı
İstanbul\'da dinlenme tesisindeki tankerde patlama! Ölü ve yaralılar var
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da dinlenme tesisindeki tankerde patlama! Ölü ve yaralılar var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Özgür Akkaya: Tanker dolu iken kaynak mı yapılır bu kadar cahillik olur mu ? 32 0 Yanıtla
    Ali Yıldız: Bu olay doğalgaz sızıntısı var mı yok mu ? Diye çakmak çakmak gibi bir şey … Allah rahmet eylesin … Ne diyelim üzücü 14 0
  • Atalay k: Bir işi yaparken böyle bir olay yaşanıyor işe ya iş bilmezlik var ya da iş güvenliği eksikligi vardır. Hele siviller uzaklastirilmadiysa hiç savunma yapmasınlar 11 1 Yanıtla

Advertisement