İstanbul'da dinlenme tesisindeki tankerde patlama! Ölü ve yaralılar var - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'da dinlenme tesisindeki tankerde patlama! Ölü ve yaralılar var

04.03.2024 11:38

İstanbul Ataşehir'de bir dinlenme tesisi içinde bulunan akaryakıt tankerinde patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. İstanbul Valiliği açıklamasında olayın tankere kaynak yapıldığı sırada meydana geldiği belirtildi.

İstanbul'da bir dinlenme tesisi içinde bulunan tankere kaynak yapılırken feci bir olay yaşandı. Patlamaya dönüşen olayda 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Yaralılar tedavi altına alındı. Daha sonra yaralılardan birinin hayatını kaybettiği açıklandı.

TANKERE KAYNAK YAPARKEN PATLADI

Ataşehir ilçesi Ferhatpaşa Mahallesi Samandıra Caddesi üzerindeki bir dinlenme tesisinde bulunan akaryakıt tankerinde, kaynak yapılırken patlama meydana geldi. Patlama sonrası olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olayla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ataşehir İlçesi'nde meydana gelen tanker yangınında ağır yaralanan 2 vatandaşımızdan 1'i hayatına kaybetmiş olup, diğer ağır yaralının tedavisi kaldırıldığı hastanede devam etmektedir. Olayda hafif yaralanan iki kişi ise ayakta tedavi edilmiştir.

İlk belirlemelere göre olayın, tesis içerisinde park halinde bulunan ve depo olarak kullanılan akaryakıt tankerine dış kaynak çalışması sırasında meydana gelen patlamadan kaynaklandığı değerlendirilmektedir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir."

Ataşehir'de akaryakıt tankerinde patlama! 1 ölü, 3 yaralı
Ataşehir'de akaryakıt tankerinde patlama! 1 ölü, 3 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da dinlenme tesisindeki tankerde patlama! Ölü ve yaralılar var - Son Dakika


Advertisement