Aydın'ın İncirliova ilçesindeki bir barın önünde, alacak meselesinden husumetli olan 2 grup arasında çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.
Olay, dün (perşembe) saat 23.00 sıralarında, İstiklal Mahallesi Aydın- İzmir Karayolu üzerindeki bir barın önünde meydana geldi. İddiaya göre alacak meselesinden husumetli iki grup, bir barın önünde karşılaştı. Çıkan sözlü tartışma, daha sonra kavgaya dönüştü. İki grup da araçlarında bulunan pompalı, tabanca, satır ve bıçakları alarak birbirine saldırdı.
Mehmet Çalışkan, Mustafa Çalışkan, Furkan Çalışkan, Uğur Uçan ve Özgür Çalışkan, olayda kullanılan pompalı tüfek ve tabancadan çıkan kurşun ile saçmalarla çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla, çevre hastanelere kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kavgaya karışan Ş.Ç. (Şaban Çalışkan) ve M.A. (Mustafa Aslan) polis tarafından gözaltına alındı. Kavgaya karıştığı ve olay yerinden kaçtığı belirtilen zanlılardan A.Ç.'nin (Aziz Çırakoğlu) yakalanması için çalışma başlatıldı.
Öte yandan, çevredeki bazı araçlarda olayda kullanılan silahlardan çıkan mermi ve saçmalar nedeniyle maddi hasar oluştu. Yolda 23 saçma ve kurşun kovanı bulundu. Olayda kullanılan 2 pompalı tüfek, 1 tabanca, 1 bıçak ve 1 satıra el kondu. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Son Dakika › 3. Sayfa › Aydın İki Grup Arasında Silahlı Kavga 5 Yaralı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?