Cezaevinden Çıkan Koca Boşanma Davası Açan Eşine Kızdı, Banka Müdürünü Öldürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cezaevinden Çıkan Koca Boşanma Davası Açan Eşine Kızdı, Banka Müdürünü Öldürdü

Cezaevinden Çıkan Koca Boşanma Davası Açan Eşine Kızdı, Banka Müdürünü Öldürdü
07.11.2016 19:59  Güncelleme: 23:07

Kayseri'de cezaevinden çıkan Nurettin Yürek, boşanma davası açan eşinin çalıştığı banka şubesini basıp banka müdürünü vurdu. Çatışmada yaralanan saldırgan da hastanede öldü.

Kayseri'nin Develi ilçesinde bir süre önce cezaevinden çıkan Nurettin Yürek, boşanma davası açan ve mahkeme tarafından uzaklaştırma kararı verilen eşi Asiye Yürek'in çaycı olarak çalıştığı banka şubesine geldi. Hakkında ruhsatsız silah bulundurmak, oto hırsızlığı, hırsızlık ve yağma suçlarından 17 ayrı dosya bulunan Nurettin Yürek, elindeki pompalı tüfekle güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek banka içerisinde eşini aramaya başladı.

TARTIŞTIĞI BANKA MÜDÜRÜNÜ ÖLDÜRDÜ

Bu sırada gürültü üzerine ne olduğunu öğrenmek için odasından çıkan Şube Müdürü Recep Taştan, Nurettin Yürek'in yanına geldi. Yürek'in eşini aradığını öğrenen Müdür Taştan, "Asiye Hanım burada yok." dedi. Bu yanıta sinirlenen öfkeli koca Yürek, eşi Asiye Yürek'i sakladıklarını öne sürdüğü Taştan ile tartıştı. Kısa süren tartışmanın ardından Yürek'in pompalı tüfekle ateş açtığı şube müdürü Taştan olay yerinde yaşamını yitirdi.

Cezaevinden Çıkan Koca Boşanma Davası Açan Eşine Kızdı, <a class='keyword-sd' href='/banka/' title='Banka'>Banka</a> Müdürünü Öldürdü

POLİSİN AÇTIĞI ATEŞLE YARALANDI

Banka çalışanları panik ve korku yaşarken ihbar üzerine gelen polis ekibi, Yürek'e teslim olması için çağrıda bulundu. Ancak banka çalışanlarını tehdit eden Yürek, polisin açtığı ateş sonucu yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yürek, kurtarılamadı.

Cezaevinden Çıkan Koca Boşanma Davası Açan Eşine Kızdı, Banka Müdürünü Öldürdü

1 AY ÖNCE ATANMIŞTI

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, yaşamını yitiren Recep Taştan'ın evli ve bir çocuk babası olduğu, ayrıca 1 ay önce olayın meydana geldiği banka şubesine atandığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Cezaevinden Çıkan Koca Boşanma Davası Açan Eşine Kızdı, Banka Müdürünü Öldürdü - Son Dakika


Advertisement