Batman'da aldatma şüphesinde 2 ölü - Son Dakika
3.Sayfa

Batman'da aldatma şüphesinde 2 ölü

Batman'da bir kişi, dini nikahlı eşini ve onunla ilişkisi olduğunu iddia ettiği adamı silahla vurarak öldürdü. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu, dini nikahlı eşi ve iddia ettiği kişi hayatını kaybetti. Zanlı ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

17.03.2024 13:09  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da dini nikahlı eşinin kendisini aldattığı şüphesine kapılan adam dehşet saçtı. Dini nikahlı eşine ve yanında gördüğü adama silahla ateş eden şahıs, 2 kişiyi öldürdü.

Dün gece saatlerinde merkez Kuyubaşı Mahallesi'ndeki bir konutta R.B. adlı kişi, dini nikahlı eşi Esra Yılmaz (25) ve onunla ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü Rukmetin Özdemir (25) ile tartıştı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesiyle R.B., Yılmaz ve Özdemir'i silahla ateş ederek yaraladı.

KAÇAN ZANLI YAKALANDI

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Yılmaz ve Özdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinden kaçan zanlı ise polis tarafından yakalanarak, ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

Batman\'da aldatma şüphesinde 2 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Batman'da aldatma şüphesinde 2 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Özgür Kiday: Şüphe tek gerçektir . 45 29 Yanıtla
  • Şah Mat: Şereflisin batman ?? 23 10 Yanıtla
  • ibrahim gül: Şu testisi su yolunda kırıldı yine ,ama vuran adama yazık oldu 13 4 Yanıtla
  • Emin çetiner: Evli kadının yanında ne işin var adam şüphelenir tabi 11 4 Yanıtla
  • Ozan çokbilen: Enayi müebbet yat şimdi )bi avukata gitsen boşansan senin için daha iyi yaşasın namus bekçileri! 5 9 Yanıtla

Advertisement