Burdur'da Park Halindeki Araçtan 1 Milyon 500 Bin Değerinde Döviz ve Altın Çalındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Burdur'da Park Halindeki Araçtan 1 Milyon 500 Bin Değerinde Döviz ve Altın Çalındı

Burdur\'da Park Halindeki Araçtan 1 Milyon 500 Bin Değerinde Döviz ve Altın Çalındı
04.11.2023 17:20

Burdur'da park halindeki bir araçtan camı kırılarak çalınan 1 milyon 500 bin lira değerinde döviz, Türk lirası, altın ve diğer değerli eşyaların hırsızının eski çalışan olduğu tespit edildi. Zanlı gözaltına alındı ve evinde yapılan aramada çalınan paralar ve altınlar ele geçirildi. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burdur'da park halindeki araçtan 1 milyon 500 bin değerinde döviz ve altın çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Şekerevleri Mahallesi'nde park halindeki bir aracın camı kırılarak arka koltuktaki 1 milyon 500 lira değerinde döviz, Türk lirası, 17 çeyrek altın, 400 gram külçe altın, 2 çek defteri ve cep telefonunun çalındığı ihbarını alan Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Mağdur olan kişinin eski çalışanı Ö.Ö'nün hırsızlığı yaptığını tespit eden ekipler, şüpheliyi ikametinde gözaltına aldı.

Şüphelinin evinde yapılan aramada paralar ve altınlar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Burdur'da Park Halindeki Araçtan 1 Milyon 500 Bin Değerinde Döviz ve Altın Çalındı - Son Dakika


Advertisement