Büyükçekmece'de villaya polis baskını - Son Dakika
3.Sayfa

Büyükçekmece'de villaya polis baskını

Büyükçekmece'de villaya polis baskını Silahların, uyuşturucunun ve çalıntı motosikletlerin çıktığı evdeki şahıs gözaltına alındı Büyükçekmece'de iki katlı bir villaya yapılan baskında 1 kişi gözaltına alınırken 5 adet tabanca, mermiler, av tüfeği ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

23.12.2022 09:18  Güncelleme: 10:10

Büyükçekmece'de villaya polis baskını

Silahların, uyuşturucunun ve çalıntı motosikletlerin çıktığı evdeki şahıs gözaltına alındı

İSTANBUL - Büyükçekmece'de iki katlı bir villaya yapılan baskında 1 kişi gözaltına alınırken 5 adet tabanca, mermiler, av tüfeği ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Kumburgaz Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre polisin bir süredir takipte olduğu villa tipi eve şüpheli şahıslar girip çıktı. Araştırmasını derinleştiren Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, eve baskın düzenledi. Baskında bir şüpheli şahıs gözaltına alındı. Ekiplerin evde yaptığı araştırmada ise 5 adet tabanca, bir adet av tüfeği, mermileri ve bir miktar uyuşturucu madde bulundu. Ayrıca polis ekipleri, çalıntı olduğunu düşündüğü motosiklet, jeneratör, elektrikli testere ve birçok ürüne de el koydu. Gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ekiplerin olayla ilgili araştırmaları ise devam ediyor.

Büyükçekmece\'de villaya polis baskını
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Büyükçekmece'de villaya polis baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement