19 yaşındaki genç, çalıştığı markette kafasına sıkılmış halde bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

19 yaşındaki genç, çalıştığı markette kafasına sıkılmış halde bulundu

Gaziantep'te bir markette çalışan 19 yaşındaki Ömer Tarık Ç.'den uzun süre haber alamayan iş yeri sahibi, depoya girince gencin cansız bedeni ile karşılaştı. Kafasına kurşun sıkılmış halde bulunan gencin intihar edebileceği şüphesi üzerinde duruluyor.

25.03.2021 17:41  Güncelleme: 19:07

Gaziantep'te öğle saatlerinden sonra Şahinbey ilçesi Şahintepe Mahallesi'nde 35 numaralı cadde üzerindeki bir marketin depo kısmında yaşanan olayda, market sahibi yanında çalışan Ömer Tarık Ç. adlı şahıstan (19) uzun süre haber alamayan market sahibi, depoya girince Ömer Tarık Ç.'nin Gördüğü manzara karşısında şok geçiren market sahibi, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

19 yaşındaki genç, çalıştığı markette kafasına sıkılmış halde bulundu

GENCİN KAFASINA SIKILMIŞ

İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede gencin kafasına sıkılarak hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri market içerisinde çalışma yaparken, hayatını kaybeden Ömer Tarık Ç.'nin cansız bedeni ise otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaşanan olayın ardından intihar şüphesi üzerine durulurken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

19 yaşındaki genç, çalıştığı markette kafasına sıkılmış halde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 19 yaşındaki genç, çalıştığı markette kafasına sıkılmış halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement