Cezaevinden izinli çıkan hükümlü, husumetlisi tarafından sokak ortasında vuruldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Cezaevinden izinli çıkan hükümlü, husumetlisi tarafından sokak ortasında vuruldu

30.12.2019 13:33  Güncelleme: 14:00

Diyarbakır'daki cezaevinden izinli olarak çıkan hükümlü Şeyhmus Kızıl, husumetli olduğu öne sürülen kişi tarafından tabancayla başından vuruldu. Dehşete düşüren saldırı anı, çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Diyarbakır'da, cezaevinden izinli çıkan hükümlü Şeyhmus Kızıl (34), husumetli olduğu öne sürülen kişi tarafından tabancayla başından vuruldu. Ağır yaralanan Kızıl, hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. Saldırı anı, çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Diyarbakır'daki cezaevinden izinli olarak çıkan hükümlü Şeyhmus Kızıl, dün geceyi Mezopotamya Mahallesi'nde oturan ablasının evinde geçirdi. Kızıl, bu sabah ablasının evinden çıkarken, site önünde, husumetli olduğu öne sürülen kişi tarafından tabancayla başından vuruldu. Kızıl, kanlar içinde yere yığılırken, kimliği belirsiz saldırgan da olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, Kızıl'ı ambulansla hastaneye götürdü. Tedaviye alınan Kızıl'ın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

SALDIRI ANI KAMERADA

Sitenin güvenlik kamerasına yansıyan saldırıyla ilgili polis, soruşturma başlattı. Olay yerinde inceleme yapan polis, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alıp, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Görüntülerde ise saldırganın, siteden çıkan Şeyhmus Kızıl'a tabancayı doğrultup, ateşlediği ve hemen ardından kaçtığı anlar yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Cezaevinden izinli çıkan hükümlü, husumetlisi tarafından sokak ortasında vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • ferit:
    hapisten izinli çıkmak nedemek ya, bilen biri yazabilirmi.. çarşı izni gibi bir şey mi.. 18 0 Yanıtla
    Ferite cvb:
    Açık ceza evlerinde 3 veya 4 ayda bir izin vardır, 3 ila 7 gün arası, kapalı ceza evlerinde izin yoktur 1 2
    AdAlEtsiZZ:
    açıkta yatan kişinin 3ayda bir kullandığı izindir.bu sadece türkiye de gerçekleşen olaydır. 1 0
  • deyvani10:
    bu nasıl bir kin nasıl bir nefet nasıl bir cahillik 8 5 Yanıtla
    GS Lİ:
    doğuda normal 0 1
  • bayburtlu:
    kısas olmayınca cınayetler engellenemez 12 1 Yanıtla
    dayın ahkkıuyla kayan:
    yegen ilk defa dogru yazdın gözlerinden öperim 0 0
  • Hakan:
    idammmm 9 2 Yanıtla
  • Yavuzca :
    Cezaevininde iznimi olur be kardesim, sanki turizm firmasindan izinli. 8 1 Yanıtla
    GS Lİ:
    sistemi bilmiyorsan yorum yapma bence 0 2
    kurşun:
    yanlız cezaevinden çıkanı vurmuşlar yanlış analama olmasın 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement