Eşini keserle katleden adamın kan donduran işkencesi ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Eşini keserle katleden adamın kan donduran işkencesi ortaya çıktı

Antalya'da eşi tarafından keserle öldürülen kadının cesedinde yapılan otopside işkence izleri tespit edildi. Tanık ifadelerine göre, maktulün kafa arka bölgesinde açık yara, vücudunda eski ve yeni ekimozlar, sigara yanığına benzer yanıklar ve genital bölgede yanık izleri bulundu.

21.03.2024 09:54  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ'ın (38) yargılandığı duruşmada tanık olarak dinlenen sağlık görevlisi E.D.D.'nin anlattıkları cani kocanın eşine uyguladığı işkenceyi ortaya çıkardı. E.D.D., ölen kadının göğsünde sigara yanıklarının bulunduğunu ve bacaklarında kesici alet yaralanmaları gördüğünü söyledi.

TARTIŞMADA KESERLE BAŞINA VURDU

29 Nisan 2021'de Aksu ilçesi Macun Mahallesi 2015'inci Sokak'ta yaşanan olayda Aksu Gençlik Merkezi'nde çalışan Saibe Akdağ ile eşi Ercan Akdağ arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Ercan Akdağ, evdeki keserle eşine vurdu. 3 çocuk annesi Saibe Akdağ yere yığılınca Ercan Akdağ, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, yardım istedi.

SAĞLIKÇILARA "YERE DÜŞTÜ" DEDİ

Akdağ, eve gelen sağlıkçılara eşinin düştüğünü ve başının kırıldığını söyledi. Hastaneye kaldırılan Saibe Akdağ, geçen 6 Mayıs'ta hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli olarak Ercan Akdağ'ı gözaltına aldı. Ercan Akdağ da sorgusunda eşini keser ve sapıyla dövdüğünü itiraf etti. Ercan Akdağ, işlemleri sonrası tutuklandı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianame, 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Ercan Akdağ'ın 'eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla yargılanması talep edildi.

KARDEŞİ ŞİDDETİ GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Ercan Akdağ ve taraf avukatları katıldı. Saibe Akdağ'ın kardeşi Ali Karakuş, ablasıyla en son 2 yıl önce görüştüğünü belirtti. Sanık Ercan Akdağ ile 2 yıl öncesine kadar çok görüştüklerini, ablasına kalan mal mülk ile ilgili kendisini aradığını aktaran Karakuş, "Hatta şu anda ceza infaz kurumundan ablama kalan mallar için 'Benim de hakkım var' şeklinde dilekçe yazdığını öğrendim" dedi. Saibe Akdağ'ın diğer kardeşi Musa Karakuş ise daha birlikte yaşadıklarını, Ercan Akdağ'ın ablasına fiziksel şiddet uyguladığını gördüğünü söyledi.

İŞKENCENİN KAN DONDURAN AYRINTILARI

Duruşmada tanık olarak dinlenen 112 Acil Servis'te görevli sağlık teknisyeni E.D.D., eve gittikleri sırada Saibe Akdağ'ın nabız ve solunumunun olmadığını belirterek, "Sanık, eşinin banyoda halı yıkarken kayıp fayansa düştüğünü ifade etti. Ancak hava yağmurluydu, halı yıkanacak bir ortam yoktu. Maktulün kafa arka bölgesinde açık yara vardı. Fayansla yaralanmış gibi değildi. Müdahale etmek için göğsünü açtıklarında eski ve yeni ekimozlar ile sigara yanığına benzer yanıklar, damar yolu açmak için kollarına baktıklarında ise eski ve yeni yaralanmalar gördük" dedi. Ayrıca bacakları kontrol ettiklerinde yeni yapılmış kesici alet yaralanmaları gördüklerini aktaran E.D.D., "Genital bölgede de yanık izleri gördüm" diye konuştu. Tanık ifadelerinin ardından söz verilen sanık Akdağ, savunmasını yazılı yapacağını söyledi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.

Eşini keserle katleden adamın kan donduran işkencesi ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşini keserle katleden adamın kan donduran işkencesi ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Muhammed Kalkan: Kim bilir ne acılar çekti kadın . Kimseye bir şey diyemedi. 240 2 Yanıtla
  • Kafkas Kartalı: böyle şerefsizlerle aynı havayi solumak zor geliyor insana 193 0 Yanıtla
  • kenan özkaya: Anlaşılan zavallı kadın yıllarca işkence görmüş buna şahit olduklarını söyleyen iki erkek kardeşi de kadının kardeşi değilde komşularıymış gibi ifade vermişler. Konu miras olunca canlarını ortaya koyarlar. 83 0 Yanıtla
  • mesut yuksel: CEHALET EĞİTİMSİZLİK : BARBARLIK VE ŞİDDET 65 0 Yanıtla
  • Altan Tan: kısasa kısasta hayat vardır 57 0 Yanıtla
  • Selim Kayisi: bamya kadar olan erkekler böyle işkence yapar. 53 1 Yanıtla
  • Oğuzhan DİNLEMEK: böylesini idam etmeyeceksin, aynı işkenceleri onunda çekmesini sağlayacaksın. onu öyle yasatacaksin ki her gün ölümü isteyecek. 49 0 Yanıtla
  • Mustafa Yücel: Senin gibi şerefsizleri aynı yaptığın gibi işkence yapsınlar 41 1 Yanıtla
  • Ercan Karatas: İdam edin 35 1 Yanıtla
  • Ersin Bolat: Lanet olası herif Allahın cezası 31 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement