Eskişehir'de FETÖ'nün emniyet içindeki mahrem imamları olduğu ileri sürülen 5'i tutuklu 12 sanığın yargılanmasına devam edildi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma sonrasında FETÖ'ün Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğündeki mahrem imamlarına yönelik operasyon düzenlenmişti. Operasyon sonrasında açılan davada şüphelilerin yargılanmasına Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Duruşmaya sanıklar, avukatlar ve sanık yakınları katıldı.
Duruşmada söz alan sanıklar üzerilerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, tahliye ve beraatlarını istedi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Bahadır B. ve Ahmet Y.'nın adli kontrol şartıyla tahliyesine, diğer sanıkların mevcut hallerinin devamına karar verdi. Heyet, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. - ESKİŞEHİR
Son Dakika › 3.Sayfa › Eskişehir'de Mahrem İmamların Yargılanmasına Devam Edildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.