İKi Kardeş Evlerini Silah İmalathanesine Çevirdi - Son Dakika
3.Sayfa

İKi Kardeş Evlerini Silah İmalathanesine Çevirdi

İKi Kardeş Evlerini Silah İmalathanesine Çevirdi

Aydın'da yaşayan 2 kardeşin evlerini silah imalathanesine çevirdiği ortaya çıktı. Eve yapılan baskında çok sayıda silaha el konulurken, adliyeye sevk edilen zanlılardan biri tutuklandı.

04.04.2016 12:47  Güncelleme: 19:22

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ile Germencik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Germencik'te yaşayan S.K. ile kardeşi S.K.'nin oturduğu konutu silah imalathanesine çevirdiğini öğrendi. Eve yapılan baskında çok sayıda silaha el konulurken, adliyeye sevk edilen zanlılardan biri tutuklandı.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Geçen Cumartesi sabahı iki kardeşin yaşadığı Turanlar Mahallesi'ndeki eve operasyon yapan polis kurusıkıdan çevrilen sekiz tabanca, demir borulardan yapılan 15 av tüfeği, demir borulardan namlu yapmak üzere hazır bekletilen 100 tabanca ve av tüfeği namlusu ile silah yapımı için gerekli düzenek ele geçirdi.

ZANLILARDAN BİRİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan kardeşler emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.K. tutuklandı. Kardeşi S.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İKi Kardeş Evlerini Silah İmalathanesine Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement