Gümüşhane'de sağanak yağış sele neden oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gümüşhane'de sağanak yağış sele neden oldu

18.07.2024 20:09

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde öğleden sonra etkisini gösteren kuvvetli sağanak yağış nedeniyle ilçenin bazı bölgelerinde sel meydana geldi. Ulaşım kontrollü olarak sağlandı ve Şiran Belediyesi ekipleri selin etkilerini en aza indirmek için çalışma başlattı.

Gümüşhan'de sağanak yağış sele neden oldu

GÜMÜŞHANE - Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde öğleden sonra etkisini gösteren kuvvetli sağanak yağış nedeniyle ilçenin bazı bölgelerinde sel meydana geldi.

İlçede, öğleden sonra etkisini gösteren kuvvetli sağanak yağış nedeniyle sel ve taşkınlar meydana geldi. Özellikle ilçe merkezi ve çevre yolunda etkili olan yağış nedeniyle yollar göle dönerken ulaşım kontrollü olarak sağlandı. 20 dakika boyunca etkisini gösteren kuvvetli sağanak yağışla birlikte harekete geçen Şiran Belediyesi ekipleri selin etkilerini en aza indirmek için çalışma başlattı. Şiran ilçesinin köylerinden herhangi olumsuz bir ihbar almadıklarını söyleyen Şiran Belediye Başkanı Baki Kara da ekiplerin hızlı müdahalesiyle durumun kontrol altına alındığını belirtti.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gümüşhane'de sağanak yağış sele neden oldu - Son Dakika


Advertisement