Gündoğan'da Deniz Dibi Temizliği - Son Dakika
3.Sayfa

Gündoğan'da Deniz Dibi Temizliği

Gündoğan'da deniz dibi temizliğiMUĞLA - Bodrum Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği "Denize en çok MAVİ yakışır" Deniz Dibi Temizlik Kampanyası Gündoğan sahilinde devam etti.

19.04.2017 21:19

Gündoğan'da deniz dibi temizliği

MUĞLA - Bodrum Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği "Denize en çok MAVİ yakışır" Deniz Dibi Temizlik Kampanyası Gündoğan sahilinde devam etti.

Bodrum Belediyesi dalış ekibinde görevli dalgıçlar tarafından yapılan temizlik çalışmaları bu hafta Gündoğan Mahallesi'nde gerçekleşti.

Gündoğan Nafiz Ilıcak İlkokulu öğrencilerinin de izlediği ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli Numan Yılmaz tarafından temizlik hakkında bilgilerin verildiği çalışma sonunda denizden 85 kilogram lastik, 78 kilogram cam, 76 kilogram plastik, 21 kilogram metal, 96 kilogram demir, 10 kilogram sünger olmak üzere toplam 366 kilogram katı atık çıkarıldı. Temizlik sırasında deniz dibinden çıkarılan ve Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ayrıştırılan atıklar daha sonra Konacık Mahallesi'ndeki Bodrum Belediyesi 1'inci Sınıf Atık Getirme Merkezi'ne götürüldü.

(EA-MB-

Gündoğan\'da Deniz Dibi Temizliği
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gündoğan'da Deniz Dibi Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement