Günlerdir aranan üniversiteli Azra ölü bulundu! Cani adam, önce tecavüz etmiş sonra parçalamış - Son Dakika
Son Dakika Logo

Günlerdir aranan üniversiteli Azra ölü bulundu! Cani adam, önce tecavüz etmiş sonra parçalamış

02.08.2021 11:07  Güncelleme: 16:18

Antalya'da yaşayan Azra Gülendam Haytaoğlu, koronaya yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla kavga etti. Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız, telefonla ulaştığı ablasına "Bir abiyle kalacağım" dedi ve izini kaybettirdi. Uzun süredir aranan genç kız ölü olarak bulundu. Genç kızın, iş için buluştuğu bir emlakçı tarafından tecavüz edilip boğulduğu öğrenildi. Cinayeti itiraf eden zanlı, genç kızı öldürdükten sonra cansız bedenini 5 parçaya ayırıp ormana gömdüğünü söyledi.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde okuyan 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu, koronaya yakalandı. Hastalandığı için kendisine "Sorumsuz " diyen ablasıyla tartışan genç kız "Bir abisinde kalacağını söyleyip" evden kaçtı. Evden kimliğini bile almadan çıkan ve 28 Temmuz'dan beri aranan Azra'dan acı haber geldi.

Günlerdir aranan üniversiteli Azra ölü bulundu! Cansız bedeni 5 parçaya ayrılmış

EKİPLER DURUMDAN ŞÜPHELENDİ

Haytaoğlu'nun iş için emlakçı M.M.A. isimli bir şahsın evine gittiği anlaşıldı. Buluşmadan bir süre sonra ise Ayhan'ın elinde bavulla dolaşması dikkat çekti. Durumdan şüphelenen ekipler Ayhan'ı gözaltına aldı. Talihsiz kızın cansız bedeni morga kaldırılırken, zanlı M.M.A. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Günlerdir aranan üniversiteli Azra ölü bulundu! Cansız bedeni 5 parçaya ayrılmış

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Ayhan, çapraz sorgu sonrası cinayeti itiraf ederek genç kıza tecavüz ettikten sonra boğduğunu, ardından da cansız bedenini banyoda 5 parçaya ayırarak bavula koyup ormana gömdüğü söyledi.

Günlerdir aranan üniversiteli Azra ölü bulundu! Cani adam, önce tecavüz etmiş sonra parçalamış

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU

Günlerdir aranan Azra'nın acılı ailesi ise, sosyal medyadan yardım isteyerek "Kızımızı canlı kanlı saçının teline zarar gelmeden bulmak istiyoruz lütfen bize yardım edin" sözlerine yer vermişti. Ailenin yardım çığlığı üzerine olay sosyal medyada gündem olmuş, '#azrakayıp', '#azragülendam', 'ölubulunmakistemiyorum' etiketleriyle yüzlerce paylaşım yapılmıştı.

Günlerdir aranan üniversiteli Azra ölü bulundu! Cansız bedeni 5 parçaya ayrılmış

Son Dakika 3.Sayfa Günlerdir aranan üniversiteli Azra ölü bulundu! Cani adam, önce tecavüz etmiş sonra parçalamış - Son Dakika


Advertisement