Hafriyat Kamyonu Köydeki Depoya Daldı - Son Dakika
3. Sayfa

Hafriyat Kamyonu Köydeki Depoya Daldı

Hafriyat kamyonu köydeki depoya daldıKIRKLARELİ - Kırklareli'nin Vize İlçesine bağlı 500 nüfuslu Doğanca Köyünde hafriyat kamyonu içi saman dolu depoya daldı.

13.12.2018 09:40

Hafriyat kamyonu köydeki depoya daldı

KIRKLARELİ - Kırklareli'nin Vize İlçesine bağlı 500 nüfuslu Doğanca Köyünde hafriyat kamyonu içi saman dolu depoya daldı. Depoda herhangi bir canlının olmaması ise olası bir faciayı önledi.

Kaza Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı 500 nüfuslu Doğanca köyünde meydana geldi. İddiaya göre arıza yapması nedeniyle kontrolünü kaybeden hafriyat kamyonu, içi saman balyaları ile dolu bir deponun duvarına vurarak durabildi.

Duvarlar yıkıldı

Hafriyat kamyonun deponun duvarına çarpması ile deponun duvarları yıkılarak saman balyaları etrafa saçıldı. Depoda herhangi bir canlının olmaması ise olası bir faciayı önlerken, olay yerine gelen jandarma ekipleri meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Şans eseri ölen yada yaralananın olmadığı kazada, "Köylüler çimento kil ve taş ocaklarına yük çeken tır ve kamyonların hızlı gittiğini bu bölgeye önlem alınması gerektiğini" öne sürdü.

Hafriyat Kamyonu Köydeki Depoya Daldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Hafriyat Kamyonu Köydeki Depoya Daldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement