Hatay'daki FETÖ Soruşturmasında 16 Zanlıdan 3'üne Tutuklama Kararı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hatay'daki FETÖ Soruşturmasında 16 Zanlıdan 3'üne Tutuklama Kararı

10.01.2017 15:53  Güncelleme: 16:03

Hatay'daki FETÖ soruşturmasında aralarında öğretmen, astsubay, gardiyanların bulunduğu 16 zanlıdan 3'ü tutuklandı.


Hatay'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 16 şüpheliden 3'ü tutuklandı.


GEÇEN HAFTADAN BU YANA 69 KİŞİ GÖZALTINDA

Geçtiğimiz hafta Hatay merkezli olarak 14 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarla 69 kişi gözaltına alındı. Hatay'a getirilen şüphelilerden 16'sı işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

ZANLILAR ARASINDA ÖĞRETMEN, ASTSUBAY VE GARDİYANLAR DA VAR

Aralarında öğretmen, astsubay ve gardiyanların da bulunduğu 16 zanlıdan 3'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. 13 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gözaltında olan 53 kişinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Hatay'daki FETÖ Soruşturmasında 16 Zanlıdan 3'üne Tutuklama Kararı - Son Dakika


Advertisement