Alarmını Yanlış Kuran İmam Gece Ezan Okuyunca, Halk Darbe Girişimi Sandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alarmını Yanlış Kuran İmam Gece Ezan Okuyunca, Halk Darbe Girişimi Sandı

30.06.2017 11:27  Güncelleme: 13:53

Ağrı'da, saatinin alarmını yanlış kuran imam sabah ezanını erken okuyunca, vatandaşlar darbe girişimi ihtimalini düşündü. Kısa sürede yayılan söylenti panik yaşattı.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde, saatinin alarmını yanlış kuran imam, sabah ezanını erken okuyunca, vatandaşlar darbe girişimi olduğunu düşünerek panik yaşadı. Sosyal medyayı takip edip birbirlerine ulaşan halk, imamın yanlış alarm kurduğunu anladıklarında derin bir nefes aldılar.

GECE EZAN OKUNUNCA DARBE OLUYOR SANDILAR

Taşlıçay ilçesindeki Hacı Mehmet Camii'nden gece ezan sesi duyulmasıyla halk balkonlara çıktı. Olayın ne olduğunu anlamayan vatandaşlar bir darbe girişimi olma ihtimali düşünerek tedirgin oldular.

SOSYAL MEDYADAN DARBE OLUP OLMADIĞINA BAKTILAR

İlçe halkı bir yandan şaşkınlık içinde ezanı dinlerken, bir yandan da sosyal medyayı takip edip telefonlarla birbirlerine ulaşmaya çalıştı.

VATANDAŞLAR CAMİ İMAMINA ULAŞIP DOĞRUYU ÖĞRENDİLER

Kısa süre sonra cami imamına ulaşan vatandaşlar, Taşlıçay Hacı Mehmet Camii imamının saatinin alarmını yanlış kurduğunu ve ezanı erken okuduğunu anladılar.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Alarmını Yanlış Kuran İmam Gece Ezan Okuyunca, Halk Darbe Girişimi Sandı - Son Dakika


Advertisement