Kadın polise ahlaksız teklifte bulunmuştu, bu sefer maske takmadığı için gözaltına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Kadın polise ahlaksız teklifte bulunmuştu, bu sefer maske takmadığı için gözaltına alındı

Antalya'da geçtiğimiz günlerde maske takması konusunda kendisini uyaran polisin yanındaki kadın meslektaşını işaret ederek, "Beğendim, bana göndersene" demesi üzerine gözaltına alınan Letonya asıllı İngiliz turist Solovjovs, ardından serbest bırakılmıştı. Dün akşam saatlerinde yine maskesiz yakalanan turist, kendisini uyaran polislere zorluk çıkarınca kelepçelenerek polis merkezine götürüldü.

05.05.2021 11:17  Güncelleme: 11:42

Kaleiçi girişi Saat Kulesi önünde önceki gün sabah saatlerinde uygulama sırasında polisler, Letonya asıllı İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs'u maske takması konusunda uyardı. Solovjovs ise kendisine uyarıda bulunan polise, yanındaki kadın meslektaşını göstererek, "Beğendim, bana göndersene" dedi. Pasaport isteyen ekiplerle uzun süre tartışan Solovjovs, cep telefonunu çıkararak, sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptı, takviye ekiplerin gelmesiyle polis merkezine götürülüp, 'polise mukavemet', 'hakaret', 'cinsel taciz' ve 'maske takmamak suçlamasıyla hakkında işlem yapıldı.

AHLAKSIZ TEKLİFTEN SERBEST BIRAKILMIŞTI

Geceyi gözaltında geçirip dün sabah adliyeye sevk edilen Solovjovs, sözlerinin yanlış tercüme edildiğini öne sürdü, nöbetçi sulh ceza hakimliğince serbest bırakıldı. Soruşturmaya göre Solovjovs hakkında dava açılıp açılmamasına karar verileceği öğrenildi.

CADDEDE MASKESİZ YAKALANDI

Dün akşam saatlerinde ise polis ekipleri, Konyaaltı Caddesi Atatürk Parkı girişinde spor yapan Solovjovs'u maske takması konusunda uyardı. Ancak Solovjovs maske takmadı, kimlik ve pasaport ibrazında da bulunmadı, bağırıp hakaretler etmeye başladı. Bunun üzerine polis ekipleri bölgeye takviye ekip istedi. Solovjovs, gelen ekiplere de zorluk çıkartınca kelepçelenip gözaltına alındı.

POLİS MEMURLARI DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Motosikletli yunus polisi, Dmitrijs Solovjovs kelepçelendikten sonra İngilizce, "Ben sana yardımcı olmak için buradayım. Neden zorluk çıkarıyorsun? Şimdi sana maske vereceğiz ve onu tak. Neden takmamak için direniyorsun?" dedi. Solovjovs ise spor yaptığını ve o yüzden takmadığını söyledi. Polisin, "Burada bağırıyorsun ve evlerinde olan kişileri rahatsız ediyorsun, şimdi seni karakola götürecekler" sözleri üzerine Solovjovs, "Okey" diye cevap verdi.

Polis ekipleri maske taktıkları Solovjovs'u, sağlık raporu alındıktan sonra Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürdü. Uygulama görevindeki biri kadın 2 polis memurunun şikayetçi olduğu turiste, idari ve adli işlem uygulanacağı öğrenildi.

Kadın polise ahlaksız teklifte bulunmuştu, bu sefer maske takmadığı için gözaltına alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kadın polise ahlaksız teklifte bulunmuştu, bu sefer maske takmadığı için gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (76)

  • Turana Doğru: Aynı şeyleri ya İngiltere'de yapsaydın neler yaşardın acaba? Türkiye size fazla özgür bir ülke 38 0 Yanıtla
  • Haydar: Sinir disi edip ülkeye giris yasagi koymak bu kadar zormu bir türk turis avrupada yapsa sutlamislardi 34 1 Yanıtla
  • Vatandaş : Bizim vatandaşlarımızdan biri böyle ahlaksızca birşey yapsa polisler hemen orda onu linç eder. biz turizm cennetiyiz ne hikmetse turistlere hiç bir ceza yok. Adamlar bizim ülkemizde istedikleri gibi at koşturuyor. Böylelerini ülkeye bir daha sokmamak lazım. 3 kuruş kazandırıyor diye serbest bırakıyoruz. Vallahi helal olsun. Ama o bayan polisin onurunu gururunu düşünen yok. Yazıklar olsun 34 0 Yanıtla
  • Mois: Türk vatandaşı olsa yaka paça içeri atarlardı kanunlar insanına göre uygulanıyor 32 0 Yanıtla
  • Gogo: 2 sınıf bir ülke oldumuz icin adamlar istediig gibi davranıyor vize iptal et sür ülke dışına 26 1 Yanıtla
    CEM: 2.SINIF MI BENCE 3.SINIF 11 1
  • Sınır dışı : Sınır dışı etsenize kardeşim 27 0 Yanıtla
  • Yavuz : Yabancı züppeleri turist zannedip ülkemize almayın 27 0 Yanıtla
  • BEKİR: SINIR DIŞI EDİLMELİ BİZ AYNISINI YAPSAK 21 1 Yanıtla
  • A ALTUN: Koyun kapıya gitsin. Avrupa da öyle yapıyorlar 22 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement