Kağıthane'de bulunan 6 katlı bir binanın çatısından düşen 28 yaşındaki Fuat Ülger, hayatını kaybetti. Ülger, önce bir otomobile ardından kaldırıma çarptı.
Olay, 06.30 sıralarında Kağıthane Çağlayan Mahallesi Vatan Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden 6 katlı binanın çatısına çıkan 28 yaşındaki Fuat Ülger, aşağı düştü. 6 kat aşağı düşen Ülger, önce bir otomobile ardından kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle çıkan sesi duyanlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Fuat Ülger'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Ülger'in düştüğü binada bulunan pansiyonda kaldığı ve yarın pansiyondan ayrılacağını öğrendi.

Olay yerine gelen polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ülger'in cenazesi morga kaldırıldı. Olay yerince incelemelerini tamamlayan ekipler, olayın intihar mı yoksa cinayet miolduğunu aydınlatmak için soruşturma başlattı.
Olay yerinde görüntüler;



Son Dakika › 3.Sayfa › İstanbul'da Binanın Çatısından Düşen Genç, Önce Otomobile Sonra da Kaldırıma Çarparak Öldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.