Karabük'te genç kadın sitenin duvarından düşerek yaşamını yitirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Karabük'te genç kadın sitenin duvarından düşerek yaşamını yitirdi

Karabük'te bir sitenin istinat duvarından düşen 32 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi. Yapılan araştırmada, ölümün düşme sonrası kafaya alınan darbe sonucu meydana geldiği tespit edilirken genç kadının vücudunda darp, boğuşma veya silahla yaralanmaya rastlanmadığı da belirtildi.

04.03.2024 19:29  Güncelleme: 20:45

Karabük'te bir sitenin istinat duvarından düşen genç kadın hayatını kaybetti. Şüpheli ölümle ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri, kadının dengesini kaybedip zemine düştüğü ihtimali üzerinde duruyor.

Bahçelievler Mahallesi 131. Sokak'taki apartmanın bahçesinde bir kadının yerde hareketsiz yattığını görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis görevlilerinin yaptığı kontrollerde kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. 32 yaşındaki Hande C.'ye ait olduğu tespit edilen ceset, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Karabük'te genç kadın sitenin duvarından düşerek hayatını kaybetti

AYAKKABI YOL TARAFINDA BULUNDU

Ayakkabıları apartmanın istinat duvarının yol tarafında bulunan kadının, yaklaşık 5 metre yükseklikteki duvardan bahçedeki beton zemine düştüğü değerlendiriliyor.

Karabük'te genç kadın sitenin duvarından düşerek hayatını kaybetti

ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Hande C.'nin ölümüyle ilgili yapılan araştırmada, ölümün düşme sonrası kafaya alınan darbe sonucu meydana geldiği belirlendi. Genç kadının sırt üstü düştüğü ve kafasını çarptığı tespit edildi.

Karabük'te genç kadın sitenin duvarından düşerek hayatını kaybetti

DENGESİNİ KAYBEDİP DÜŞTÜĞÜ TAHMİN EDİLİYOR

Yapılan otopside genç kadının vücudunda darp, boğuşma veya silahla yaralanmaya rastlanmadığı da belirtildi. Hande C.'nin sitenin istinat duvarına dinlenmek için oturduğu sırada dengesini kaybederek düşmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Karabük\'te genç kadın sitenin duvarından düşerek yaşamını yitirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karabük'te genç kadın sitenin duvarından düşerek yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • XYZ: Bu da ilginç bir düşme/ itilme vakası? 4 0 Yanıtla

Advertisement