Kars'ta 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3'ü tutuklandı.
Şehit Yusuf Bey Caddesi'nde 2 grup arasından çıkan ve Tarkan Çiftçi'nin hayatını kaybettiği, H.T. ve H.Ö.'nün yaralandığın silahlı kavganın zanlıları Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilmişti.
Kasten öldürme olayın karıştıkları belirlenen ve mahkemeye sevk edilen R., A.A. ve S.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kurşunlama olayına karışan A.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - KARS
Son Dakika › 3. Sayfa › Kars'ta Silahla Kasten Adam Öldürme Suçundan 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.