Kayseri'de Boru Profil Fabrikasında Yangın: Hasar Gün Aydınlanınca Ortaya Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayseri'de Boru Profil Fabrikasında Yangın: Hasar Gün Aydınlanınca Ortaya Çıktı

31.12.2024 15:53  Güncelleme: 15:59

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde bir boru profil fabrikasında çıkan yangın, 68 itfaiye personelinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangının ardından fabrikanın hasarı gün ışığında belirlendi.

Fabrikadaki hasar gün aydınlanınca ortaya çıktı

KAYSERİ - Kayseri'de organize sanayi bölgesinde boru profil fabrikasında çıkan yangın 68 itfaiye personelinin müdahalesi ile söndürülürken, fabrikadaki hasar gün ağarınca ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre; Melikgazi ilçesinde bulunan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 24. Cadde üzerinde bulunan boru profil fabrikasında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangın kısa süre içerisinde büyürken, alevler fabrikayı sardı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Yangın, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan ve Kayseri OSB itfaiyesinden toplam 20 araç ve 68 itfaiye personelinin müdahalesi ile yaklaşık 3 saatte söndürüldü.

Fabrikadaki hasar gün aydınlanınca ortaya çıkarken, soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de Boru Profil Fabrikasında Yangın: Hasar Gün Aydınlanınca Ortaya Çıktı - Son Dakika


Advertisement