Kısıtlamayı delip top oynayan ve halay çeken gençler brandanın altına saklandı
Kağıthane'de sokağa çıkma kısıtlamasını delen gençler top oynayıp halat çekti
Polis sirenini duyan gençler brandanın altına saklandı
İSTANBUL - Kağıthane'de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında sokağa çıkarak top oynayan ardından da halay çeken gençler, ihbar üzerine sokağa gelen polis aracının sirenini duyunca brandanın altına saklandı.
Dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde bir grup genç, kısıtlamayı deldi. Birlikte sokağa inen gençler top oynayarak eğlenmeye başladı. Bir süre sonra müzik açarak halay çeken gençleri gören vatandaşlar polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekipler Amirliği görevlileri sokağa sevk edildi.
Polis sirenini duyunca brandanın altına saklandı
Kısa sürede olay yerine gelen polis, aracın sirenin çalınca gençler kaçışmaya başladı. Bazı gençlerine evlerine girerken, dışarıda kalan iki genç ise motosikletin brandasının içerisine saklandı. Ekiplerin sokaktan ayrılmasının ardından brandanın altından çıkan gençler evlerine girdi. Öte yandan İstanbul'da 2 genç ise sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinin çatısından mangal yaptı. Gençler o anları kaydedip sosyal medyada paylaştı.
Son Dakika › 3. Sayfa › Kısıtlamayı delip top oynayan ve halay çeken gençler brandanın altına saklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?