Komşuları önce boğmak istemiş, sonrasında yakılarak gasbedilmişti! Yaşlı kadın yaşamını yitirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Komşuları önce boğmak istemiş, sonrasında yakılarak gasbedilmişti! Yaşlı kadın yaşamını yitirdi

07.05.2021 10:20  Güncelleme: 10:40

İstanbul Bağcılar'da, geçtiğimiz haftalarda yaşanan olay herkesi hayrete düşürmüştü. Komşuları tarafından önce boğulmaya çalışılan, ardından ise yakılarak altınları gasbedilen yaşlı kadın, hastaneye kaldırılmıştı. 11 gündür hastanedeki yaşam mücadelesini sürdüren kadından, acı haber geldi. Yaşlı kadın tüm müdahalelere karşın, hayatını kaybetti.

Güneşli Mahallesi 1262. Sokak üzerindeki bir evde 25 Nisan günü yaşanan olayda, Gülcemal Coşar (71), anaokulunda yönetici asistanı olan G.A. tarafından önce eşarpla boğulmaya çalışılmış, daha sonra da kolundaki altınları gasbedilerek yakılarak öldürülmek istenmişti.

TUTUKLANDI

Olayın ardından G.A. kaçarak kayıplara karışırken, yaşlı kadın ise oğlu ve kızını arayıp yardım istemiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı parmak izi ve güvenlik kamerası incelemesinin ardandın olayı gerçekleştirdiği tespit edilen kadının komşusu G.A. gözaltına alınmış ve işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

11 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Gülcemal Coşar, 11 gün sonra yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Komşuları önce boğmak istemiş, sonrasında yakılarak gasbedilmişti! Yaşlı kadın yaşamını yitirdi - Son Dakika


Advertisement