Ocakbaşında müşteriler arasında istek parça kavgası: 2'si ağır 5 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Ocakbaşında müşteriler arasında istek parça kavgası: 2'si ağır 5 yaralı

Adana'da canlı müzik yapan ocakbaşında müşteriler arasında şarkı size fazla çaldı kavgası kanlı bitti.

17.10.2020 01:50  Güncelleme: 07:52

Adana'da canlı müzik yapan ocakbaşında müşteriler arasında şarkı size fazla çaldı kavgası kanlı bitti. Kavgada 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Olayı gerçekleştiren şüpheli ise polise teslim oldu.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde bulunan bir ocakbaşında meydana geldi. İddiaya göre, ocakbaşında bulunan müşteriler istek şarkılar sizin masaya daha çok çaldı diyerek tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede alevlenerek bıçaklı kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada Ali Yıldırım, Necmettin K., Barış Ç., Mirza G., Hüseyin Emrah D. ve ismi öğrenilemeyen bir kişiyi bıçakladı. Ardından Ali Yıldırım, olay yerinden kaçarak suç aletiyle birlikte polis merkezine teslim oldu. Bu sırada yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan, Necmettin K. ve Hüseyin Emrah D.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. - ADANA

Ocakbaşında müşteriler arasında istek parça kavgası: 2\'si ağır 5 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ocakbaşında müşteriler arasında istek parça kavgası: 2'si ağır 5 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İdil : Adana'da cafe,ocakbaşı eğlence mekanları adı altında Duygu cafeden başliyor Adnan Kahveci , Turgut Özal ,Ugur Mumcu Bulvarı ve Karslılar Mah.eğlence mekanları ile donatılmış.Yayaların yürüyüş yolları ve parklarda dahil olmak üzere her yer işgal.Adana sanki Teksas...Böyle oluncada kontrolden çıkıyor.Pandemi var fakat Eğlence dorukta.Yapılması gereken ciddi ve sıkı şekilde Kontrol Saat 23.00'de heryer kapanacak.Kapatmayan yerlere yüklü para cezaları verilecek. 0 1 Yanıtla
  • Adana : Sonuç hangi şarkı çalmış 1 0 Yanıtla

Advertisement