Pendik'te otomobile silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Pendik'te otomobile silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı

Pendik'te otomobile silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı Pendik'te otomobile ateş açıldı; 1 ölü, 1 yaralı Pendik'te içerisinde iki kişinin bulunduğu otomobile, bir şahıs tarafından ateş açıldı.

07.04.2023 10:43  Güncelleme: 11:58

Pendik'te otomobile silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı

Pendik'te otomobile ateş açıldı; 1 ölü, 1 yaralı

İSTANBUL - Pendik'te içerisinde iki kişinin bulunduğu otomobile, bir şahıs tarafından ateş açıldı. Kurşunlanan otomobil içerisindeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. silahlı saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay Fevzi Çakmak Mahallesi'nde dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde park halinde bulunan 34 BNY 737 plakalı otomobile, yürüyerek gelen bir şahıs tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Kimliği henüz belirsiz kişi, içerisinde Sefer Acar ve Murat Özgani'nin bulunduğu otomobilin arka camından ateş açtı. Açılan ateş ile araç içinde bulunan Sefer Acar ağır yaralanırken yan koltukta bulunan Özgani de yaralandı. Saldırı sonucu saldırgan olay yerinden koşarak kaçarken vurularak yaralanan Özgani da otomobilden inip koşarak uzaklaştı. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri geldi. Sağlık ekipleri ağır yaralı halde bulunan Sefer Acar'ı Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Otomobil içerisinde silahlı saldırıya uğrayan Sefer Acar tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay yeri inceleme ekipleri otomobil ve etrafında inceleme yaparken polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Pendik\'te otomobile silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Pendik'te otomobile silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement