Postacının dikkati, emekli maaşı için annesini mumyalayan adamı ele verdi - Son Dakika
3. Sayfa

Postacının dikkati, emekli maaşı için annesini mumyalayan adamı ele verdi

Postacının dikkati, emekli maaşı için annesini mumyalayan adamı ele verdi

Avusturya polisi, emekli maaşını alabilmek için ölen annesini mumyalayıp bodrum katına saklayan adamın yakalandığını açıkladı. Adamın, annesinin cansız bedenini kedi kumu ile kapladığı öğrenildi. Olayın ise eve gelen postacının kadını görme talebinin geri çevrilmesinden sonra ortaya çıktığı açıklandı.

10.09.2021 14:29  Güncelleme: 14:34

Avusturya'da bir adamın ölen annesini, emekli maaşını alabilmek için mumyalayıp bodrum katında sakladığı ortaya çıktı.

CESEDİ KEDİ KUMU İLE KAPMIŞ

Demans hastalığı bulunan 89 yaşındaki kadının geçtiğimiz yılın Haziran ayında eceliyle öldüğü düşünülürken, 66 yaşındaki oğlunun ise annesinin cansız bedenini bodruma koyduğu, kokuyu önlemek için de buz paketleri ve bandajlar kullandığı ifade edildi. Avusturya medyasına konuşan polis memuru Helmuth Gufler, ölen kadının kedi kumu ile kaplandığını, adamın suçunu itiraf ettiğini aktardı.

POSTACININ DİKKATİ ORTAYA ÇIKARDI

Polisten yapılan açıklamada, dolandırıcılığın Tirol bölgesinde bir postacının kadını görme talebinin reddedilmesinin ardından ortaya çıktığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. Akıllara durgunluk veren olayda adamın yasa dışı olarak yaklaşık 50 bin euro ödeme almış olabileceği ifade edildi.

HASTANEDE OLDUĞU YALANINI SÖYLEMİŞ

Öte yandan Avusturya medyasına göre adam erkek kardeşine, annesinin hastanede tedavi gördüğünü ve ziyaret etmeye değmeyeceğini, çünkü annesinin kimseyi hatırlamadığını söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Postacının dikkati, emekli maaşı için annesini mumyalayan adamı ele verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement