Samsun'da 2 kadın bir çay ocağında karşılaşınca tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavganın ise 2 kadının aynı erkeği sevdiği gerekçesi ile çıktığı iddia edildi.

İnci ve Gamze isimli 2 kadın, birbirlerine hakaretler ederek, saç saça baş başa kavgaya tutuştu. Birbirlerinin saçına dalan kadınlar bir süre sokağın ortasında kavga etti.

Kadınları olay yerinde bulunan 5 erkek güçlükle ayırdı. Ayrıldıktan sonra da birbirlerine hakaret eden kadınlar, daha sonra olay yerinden ayrıldı.
Son Dakika › 3.Sayfa › Samsun'da iki kadın, 'kıskançlık' sebebiyle saç saça, baş başa birbirine girdi! O anlar kameralara yansıdı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.