Samsun'da polis ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da polis ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor

Samsun\'da polis ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor

Samsun'da polis ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımını engellemek amacıyla geniş çaplı çalışmalar yürütüyor. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenledikleri etkinliklerde 739 vatandaşa uyuşturucu maddenin zararları ve mücadele yöntemleri hakkında bilgilendirme yapıyor.

29.02.2024 15:47  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da polis ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında, vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele çalışmaları devam ediyor. Ekipler, uyuşturucu ticareti ve kullanımı engellemek adına il genelinde geniş çaplı çalışma yürütürken, vatandaşlara yönelik bilgilendirme eğitimleri de düzenliyor.

Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen toplamda 4 etkinlikte 739 vatandaşa uyuşturucu maddenin zararları ve mücadele yoları anlatıldı. Etkinliklerde, 'UYUMA' uygulaması ve 'NARVAS' projesi tanıtılarak, bilgilendirme de yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da polis ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement