Şanlıurfa'da kanarya hırsızlığı - Son Dakika
3. Sayfa

Şanlıurfa'da kanarya hırsızlığı

Şanlıurfa'da kanarya hırsızlığı 2 bin lira değerindeki kanarya hırsızlığı Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde hırsızlar, yabancı uyruklu gencin 2 bin lira değerindeki kanaryalarını çaldı.

06.11.2020 11:35  Güncelleme: 13:13

Şanlıurfa'da kanarya hırsızlığı

2 bin lira değerindeki kanarya hırsızlığı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde hırsızlar, yabancı uyruklu gencin 2 bin lira değerindeki kanaryalarını çaldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde yaşandı. Yabancı uyruklu Muhammed Hüseyin, sabah saatlerinde evlerinin altında bulunan dükkanda kanarya ve muhabbet kuşlarını beslemeye gitti. Muhammed, bu sırada dükkanın bir camının kırıldığını ve üzerinde kan lekelerinin olduğunu gördü. Durumun polise bildirilmesiyle olay yerine giden polis, hırsızların kan ve parmak izleri örneklerini inceleyerek hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Kanaryaları çalınan Muhammed Hüseyin de hırsızların yakalanması ve kanaryaların bulunmasını istedi. Hüseyin, "Hırsızların yakalanmasını istiyorum. Benim kuşlarımı çaldılar bari başkalarına ait eşyaları çalmasınlar" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa\'da kanarya hırsızlığı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Şanlıurfa'da kanarya hırsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement