Samsun'da alkollü sürücünün çarpması sonucu şehit olan polis memuru son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da alkollü sürücünün çarpması sonucu şehit olan polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Samsun\'da alkollü sürücünün çarpması sonucu şehit olan polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde görevli polis memuru Orhan Mutlu, alkollü bir sürücünün 'dur' ihtarına uymaması sonucu çarpması sonucu hayatını kaybetti. Polis memuru Mutlu'nun cenazesi, Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Karlık Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze törenine ise İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Samsun Valisi Orhan Tavlı ve diğer protokol üyeleri katıldı.

05.03.2024 20:12  Güncelleme: 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücünün çarpması sonucu şehit olan polis memuru, memleketi Samsun'un Vezirköprü ilçesinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun- Ankara karayolu Toybelen mevkisinde karıştığı kazadan kaçan bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden polis memuru Orhan Mutlu'nun cenazesi ikindi namazından sonra Köprülü Mehmet Paşa Camisi'nde Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları içerisinde Karlık Mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Samsun Valisi Orhan Tavlı, Amasya Valisi Yılmaz Doruk, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ersan Aksu, Orhan Kırcalı, İYİ Parti Grup Başkanvekili-Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, protokol üyeleri, şehidin mesai arkadaşları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da alkollü sürücünün çarpması sonucu şehit olan polis memuru son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement