Halil Falyalı cinayetiyle ilgili yeni gelişme! 2 kişi daha yakalandı, gözaltı sayısı yükseliyor - Son Dakika
3. Sayfa

Halil Falyalı cinayetiyle ilgili yeni gelişme! 2 kişi daha yakalandı, gözaltı sayısı yükseliyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kumarhane işletmecisi Halil Falyalı'nın öldürüldüğü silahlı saldırıyla bağlantılı oldukları açıklanan 2 kişi daha gözaltına alındı. Saklandıkları evde yakalanan iki şüpheliyle birlikte gözaltı sayısı 7 oldu.

12.02.2022 20:24  Güncelleme: 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otel ve kumarhane işletmecisi Halil Falyalı ve şoförü, hafta başında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde evine doğru ilerlediği sırada Çatalköy mevkiinde gerçekleşen suikast sonrası hayatını kaybetti. Falyalı'nın cinayeti ile ilgili gözaltına alınanların sayısı yükselmeye devam ediyor.

GÖZALTI SAYISI 7'E YÜKSELDİ

Geçtiğimiz Perşembe günü 2 kişinin gözaltına alınmasının ardından bugün Girne Cürümleri Önleme Şubesi (CÖŞ) tarafından düzenlenen operasyonla 2 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi. Falyalı cinayeti ile ilgili KKTC'de 4, İstanbul'da ise 3 olmak üzere toplam gözaltı sayısı ise 7'ye yükseldi.

SAKLANDIKLARI EVDE YAKALANDILAR

Girne CÖŞ tarafından ada genelinde geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği bildirilirken polis, 2 zanlının saklandıkları eve yapılan baskın sonucu yakalandığını açıkladı.

Halil Falyalı cinayetiyle ilgili yeni gelişme! 2 kişi daha yakalandı, gözaltı sayısı yükseliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Halil Falyalı cinayetiyle ilgili yeni gelişme! 2 kişi daha yakalandı, gözaltı sayısı yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement