Su Diye Tiner İçince Zehirlendi - Son Dakika
3.Sayfa

Su Diye Tiner İçince Zehirlendi

Su Diye Tiner İçince Zehirlendi

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde, su zannederek yanlışlıkla tiner içen bir vatandaş zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

07.01.2016 14:40  Güncelleme: 14:58

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinin Kırka mahallesinde, su zannederek yanlışlıkla tiner içen bir vatandaş zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Vatandaşın hayatı tehlikesi yok.

SU DİYE TİNER İÇTİ

Olay Kırka mahallesinde meydana geldi. Bir işletmede çalışan K.K., iş yerinde bardak içerisinde bulunan tineri su zannederek içince zehirlendi.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Eskişehir'e getirilerek Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılan ve hayati tehlikesi olmadığı belirtilen vatandaş tedavi altına alınırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Su Diye Tiner İçince Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • chp.nin İstanbuldaki besili to..:
    Çabuk akp.nin erzurumdaki besili to.. Gelmeden yorum yazın 1 0 Yanıtla
  • asil TÜRK:
    hee fotodaki içmiş neyin kafasını yasıyon 0 0 Yanıtla
  • Derin:
    Puahahah bende lisede balicilerle mac yapmistik diregin dibinde su sandim megersem mahallemizin balici psikopatlarinin tineriymis hic unutmam o gunu :)) 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement