Üniversiteliler Araçla Kamyona Çarptı, Öğrenciler Ölümden Döndü - Son Dakika
3.Sayfa

Üniversiteliler Araçla Kamyona Çarptı, Öğrenciler Ölümden Döndü

Üniversiteliler araçla kamyona çarptı, öğrenciler ölümden döndü Yoldan çıkan otomobil hastane önünde park halindeki kamyonete çarptı: 5 YaralıKARABÜK - Karabük'te gezintiye çıkan üniversite öğrencilerinin bulunduğu otomobil, yoldan çıkarak park halindeki kamyonete çarptı.

22.09.2017 22:23

Üniversiteliler araçla kamyona çarptı, öğrenciler ölümden döndü

Yoldan çıkan otomobil hastane önünde park halindeki kamyonete çarptı: 5 Yaralı

KARABÜK - Karabük'te gezintiye çıkan üniversite öğrencilerinin bulunduğu otomobil, yoldan çıkarak park halindeki kamyonete çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobil içindeki 5 öğrenci yaralandı.

Kaza, Safranbolu - Karabük Karayolu Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Safranbolu istikametinden Karabük yönünde gitmekte olan Ercan Kapucu idaresindeki 14 GC 964 plakalı otomobil iddiaya göre sağ şeritten sol şeride geçtiği sırada sürçüşünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıktı. Kaldırma çarparak Özel Medikar Hastanesi önünde park halinde Seyfettin Aydoğdu isimli şahsa ait 78 BP 821 plakalı kamyonete çarptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu ilk olarak hastane çalışanlarına ve 112 ekiplerine bildirdi. Otomobilin sürücüsü ve arka kısmında yer alan yaralılar vatandaşlar tarafından çıkarılırken, otomobilde sıkışan bir yaralı ise AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrası çıkarıldı. Kaza sonrası ölümden dönene Üniversite öğrencilerinden sürücü Kapucu ile Mustafa Mercan ve Sezai Ozan Özel Medikar Hastanesine, Tugay Gülşen ve İlhan Kayabaşı ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Üniversiteliler Araçla Kamyona Çarptı, Öğrenciler Ölümden Döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Üniversiteliler Araçla Kamyona Çarptı, Öğrenciler Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement