Üzerine Demir Kapı Devrilen Mehmet Ali Toprağa Verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Üzerine Demir Kapı Devrilen Mehmet Ali Toprağa Verildi

Üzerine demir kapı devrilen Mehmet Ali toprağa verildi Annesi tabutunun başında 3 yaşındaki kardeşi ile gözyaşı döktü Olayla ilgili soruşturma başlatıldıKOCAELİ - Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir ilköğretim okulu bahçesinde oyun oynarken üzerine okulun demir kapısının devrilmesi sonucunda...

07.10.2018 18:06

Üzerine demir kapı devrilen Mehmet Ali toprağa verildi

Annesi tabutunun başında 3 yaşındaki kardeşi ile gözyaşı döktü

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir ilköğretim okulu bahçesinde oyun oynarken üzerine okulun demir kapısının devrilmesi sonucunda hayatını keybeden 7 yaşındaki Mehmet Ali, gözyaşlarının arasında toprağa verildi.

Olay, 4 Ekim tarihinde Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Deniz Mahallesi Mehtap Sokak'taki Turgut Reis İlkokulu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 1. sınıf öğrencisi Mehmet Ali İşler (7), arkadaşlarıyla okul bahçesinde oynadığı sırada tuttuğu demir kapı aniden üzerine devrildi. Kilolarca ağırlıktaki demi kapının altında kalan çocuğu gören arkadaşlarının çığlıkları üzerine çevredekiler ve okul idarecileri olay yerine geldi. Mehmet Ali İşler'i demir kapının altından çıkaran çevredekiler, durumu 112 Acil yardım ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan küçük çocuk, ambulansla SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldıran Mehmet Ali İşler, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mehmet Ali son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı

Morga kaldırılan 7 yaşındaki Mehmet Ali'nin cenazesi, işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Mehmet Ali'nin cenazesi daha sonra cenaze namazı için Derince Merkez Camii'ne getirildi. İkini namazına müteakiben kılınan cenaze namazına acılı baba Selahattin İşler, anne Reyhan İşler, 3 yaşındaki kardeşi Melih, siyasi parti temsilcileri ve yakınları katıldı. 3 yaşındaki oğlu Melih ile birlikte oğlunun tabutunun başına gelen anne Reyhan ve baba Selahattin İşler ve yakınları göz- yaşlarına hakim olamadı. Kılınan cenaze namazının ardından Mehmet Ali, Çınarlı Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğrandı.

Kocaeli İl Mili Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı

Öte yandan, Kocaeli İl Mili Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattığını açıklarken, savcılık tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmanın da devam ettiği öğrenildi.

Üzerine Demir Kapı Devrilen Mehmet Ali Toprağa Verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Üzerine Demir Kapı Devrilen Mehmet Ali Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement