Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde vatani görevini yapan bir asker, birliğin bahçesinde ölü bulundu.
15 Temmuz şehidi Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk’ün annesi Sevdiye Ertürk ve teyzesi Şükran Özcan Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.
15 Temmuz şehidinin isminin verildiği okulda hırsızlık Adanalı Halit Yaşar Mine'nin isminin verildiği okulda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce hırsızlık yapıldıADANA - 15 Temmuz'da İstanbul'daki 66'ncı Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında darbe girişimine direnirken şehit olan Uzman Çavuş...
15 Temmuz’da İstanbul’daki 66’ncı Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında darbe girişimine direnirken şehit olan Uzman Çavuş Halit Yaşar Mine’nin isminin verildiği okulda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce hırsızlık yapıldı.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili, sözde "Yurtta Sulh Konseyi" üyelerinin de aralarında bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davanın görülmesine Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı.
Zeytinburnu Belediyesi ve TOKİ, 94 bin 326 metrekarelik yeşil alana sahip İstanbul’un en özgün şehir parkı, Millet Bahçesi’ni Zeytinburnu’na kazandırıyor.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Milletçe üzgünüz, kızgınız. Türk milletinin bağrından çıkan ordumuz, bugüne kadar evlatlarımızın kanlarını yerde bırakmadı, bundan sonra da bırakmayacaktır.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 268'e yükseldi.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili 221 sanık hakkında hazırlanan "çatı iddianamesi", Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
Kartaltepe Kışlası Komutanı Piyade Albay Davut Ala, “Mesai bitmek üzereyken silah kaybolunca, silahlı birliklerdeki teamül gereği bütün birlikteki personel mesaiye kalır; silah bulunana kadar. Servisler tabi kaldırılmaz. O gün de servisler kaldırılmadı.
TEKİRDAĞ'ın Ergene İlçesi'nde bulunan Omurtak Kışlası'na, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Kurmay Albay Sait Ertürk'ün adı verildi.
Başbakan Binali Yıldırım, "Hiçbir milletvekilimiz de, hiçbir bakanımız da ne terörün içinde var, ne Bylock içinde var ne de FETÖ içinde var" dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gazi Meclis, milletin göz bebeğidir, istiklalimizin teminatıdır.
Konya’nın Ereğli ilçesinde Şehit Pilot Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeci Parkı hizmete açıldı.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Anıtkabire giren vatandaşların aranmalarından görüntüler Ellerinde bayraklarla fotoğraf çekinen insanların görüntüleri FETÖ'nün darbe girişiminde şehit düşen Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün annesi Sevdi Ertürk'ün açıklamaları Anıtkabir içerisinden vatandaşların görüntüleri Londra'dan gelen Selin Söğütlügil ile röportaj Vatandaşların görüntüleri ANKARA - 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle, Anıtkabir, ziyaretçi akınına uğradı.
Darbe girişiminde şehit olan Kurmay Albay Sait Ertürk'ün annesi konuştu : 'İstanbul'u yok etmeyi önleyen bir evladım olduğu için daha çok gurur duyuyorum'15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişiminde İstanbul 66. Zırhlı Tugay'ında darbeci yaşanan çatışma sırasında şehit olan Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün Ankara'daki annesi Sevdiye Ertürk, "Kahraman bir Türk askerinin annesiyim. Bugün aldığım haberlere göre İstanbul'u yok edecek kadar... yok etmeyi önleyen bir evladım olduğu için daha çok gurur duyuyorum" diye konuştu.
Orgeneral Akar, şehit Albay Ertürk'ün annesini ziyaret etti (Tekrar)Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve kuvvet komutanları, darbe girişimi sırasında İstanbul 66. Zırhlı Tugay'ında darbeci askerlerle yaşanan çatışma sırasında şehit düşen Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün Ankara'daki annesini ziyaret ederek başsağlığı dilediGenelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi İstanbul 66. Zırhlı Tugay'da darbeci askerler ile yaşanan çatışmada şehit düşen Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün annesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi İstanbul 66. Zırhlı Tugay'da verdiği mücadele sırasında şehit düşen Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün annesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, darbe girişimi sırasında şehit düşen Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün Ankara'daki annesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit düşen "en kıdemli asker" Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk, arkadaşı Piyade Albay Davut Ala ile 66. Zırhlı Tugay'da verdiği mücadeleyle İstanbul için kilit rol oynayarak, tugayın darbe girişimine desteğini engelledi.
Darbe girişimi sırasında şehit düşen Albay Sait Ertürk'ün darbeyi telefonla öğrendiği, aldığı kararla İstanbul için kilit rol oynayan Tugay'ın darbe girişimine desteğini engellediği ortaya çıktı.
Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Meclisi, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimini kınayan bir bildiri yayımladı.
Kartaltepe Kışlası Komutanı Piyade Albay Davut Ala, FETÖ darbe girişimi sırasında çıkan çatışmada vücuduna 7 kurşun isabet etmesine rağmen kışlasını teslim etmedi.
Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında darbeye destek vermediği için cuntacılar tarafından şehit edildiği ortaya çıktı.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, darbe girişimi sırasında şehit olan P. Kurmay Albay Sait Ertürk, Topçu Asb. Kd. Bvş. Bülent Aydın, P. Asb. Bvş. Ömer Halis Demir ve P. Uzm Çvş. Halit Yaşar Mine için taziye mesajı yayımladı.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cenazeye katılanlardan detaylar ANKARA - Bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişimini protesto ettikleri sırada hayatlarını kaybeden Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk, Topçu Astsubay Kıdemli Başçavuş Bülent Aydın, polis memuru Fırat Bulut, polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç, Emniyet Amiri Cüneyt Bursa, polis memuru Hüseyin Kalkan, polis memuru Köksal Taşaltı, Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay için Ankara'daki Kocatepe Camisi'nde cenaze namazı kılındı.
Bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişiminde şehit olan 2 asker, 6 polis ve 1 sivil vatandaş son yolculuklarına uğurlandı.
Darbe girişimi şehitleri Ankara'dan gözyaşlarıyla uğurlandıTÜRK Silahlı Kuvvetleri içinde bir grup askerin darbe girişimi sırasında şehit ettiği polis ve askerlerle 1 sivil, Kocatepe Camii'nde düzenlenen törenin ardından son yolculuklarına gözyaşlarıyla uğurlandı.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cenazelerin getirilişi Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gelişi Cenaze namazı ANKARA - Bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişimini protesto ettikleri sırada hayatlarını kaybeden Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk, Topçu Astsubay Kıdemli Başçavuş Bülent Aydın, polis memuru Fırat Bulut, polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç, Emniyet Amiri Cüneyt Bursa, polis memuru Hüseyin Kalkan, polis memuru Köksal Taşaltı, Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay için Ankara'daki Kocatepe Camisi'nde cenaze namazı kılındı.
Darbe girişimi sırasında şehit olan 7 polis memuru ile 2 askerin cenazeleri Ankara Kocatepe Camii’nde kılınan toplu cenaze namazlarının ardından tekbirler ile son yolculuğuna uğurlandı.
Kalabalık bir törenle açılan 4. Malatya Anadolu Kitap Fuarı’nın açılışını Başbakan Yardımcısı Doç.Dr. Yalçın Akdoğan yaptı.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.