Kırıkkale Boşandığı Eşiyle İlişkisi Olduğunu İddia Ettiği Tır Şoförünü Öldürdü

Son Güncelleme:

Kırıkkale'de bir lokalde çaycılık yapan 2'si kız 3 çocuk babası 41 yaşındaki Fırat Tuna, 4 yıl önce boşandığı eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği evli ve 3 çocuk babası TIR şoförü 39 yaşındaki Serdar Uyan'a ruhsatsız tabanca ile kurşun yağdırdı.

Kırıkkale'de bir lokalde çaycılık yapan 2'si kız 3 çocuk babası 41 yaşındaki Fırat Tuna, 4 yıl önce boşandığı eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği evli ve 3 çocuk babası TIR şoförü 39 yaşındaki Serdar Uyan'a ruhsatsız tabanca ile kurşun yağdırdı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Uyan olay yerinde can verdi. Cinayet zanlısı Tuna polise teslim olurken, Emniyet Müdürülğü'ne getirildiğinde, "Benim ayrılmama neden oldu, namusumu temizledim' diye bağırdığı duyuldu.


Cinayet, Kırıkkale'nin Çallıöz Mahallesi, Lefkoşa Caddesi'nde bu sabah saat 09.45 sıralarında meydana geldi. Kırıkkale'de bir lokalde çaycılık yapan Fırat Tuna, 4 yıl önce 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle eşi 32 yaşındaki Özlem Kocaman'dan boşandı. Tuna'nın boşandığı eşi ailesinin yanında otururken, kendisi ise 8 yaşındaki oğlu ile birlikte ailesinde kalmaya başladı. Tuna'nın 2 kızınının da Ankara'daki yakınlarında kaldığı öğrenildi. Sabah işten çıkıp evine giden Fırat Tuna, cadde üzerinde karşılaştığı TIR şoförü Serdar Uyan ile tartışmaya başladı. Tuna, tartışma sonucu belinden çıkardığı ruhsatsız tabanca ile evli 3 çocuk babası olan Tır şoförü Uyan'a kurşun yağdırdı. Vücuduna 3 mermi isabet eden Uyan, olay yerinde can verdi.


Katil zanlısı çaycı Fırat Tuna, işlediği cinayet sonrası kurşun seslerini duyan vatandaşların iharı üzerine olay yerine gelen polislere teslim oldu. Gözaltına alınan Tuna, götürüldüğü Kırıkkale Emniyet Müdürülğü'nde bağırarak, "Namusumu temizledim, kurtuldum. Eşimin benimle ayrılmasına neden oldu" dediği duyuldu.


Sokak ortasında vurularak öldürülen TIR şoförü Serdar Uyan, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken, katil zanlısı çaycı Tuna ise Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nce ifadesi alındıktan sonra Adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA