AK Parti Van Milletvekili Çiftci Açıklaması

Son Güncelleme:

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci, Erciş'te yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgili sıkıntıların çözümü konusunda işin takipçisi olacağını belirtti.

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci, Erciş'te yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgili sıkıntıların çözümü konusunda işin takipçisi olacağını belirtti.


Çiftci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ilçede yapılacak kentsel dönüşüm konusunda kendisine işin takipçisi olma görevi verdiğini vurgulayarak, projede, vatandaşların faydası için bazı değişiklikler yapıldığını ve kısa süre içinde yetkilerinin hak sahipleriyle yeniden masaya oturacağını söyledi.


Kentte meydana gelen depremlerden sonra hükümetin özellikle Erciş'e büyük önem verdiğini anlatan Çiftci, belediye tarafından hazırlanan proje kapsamında TOKİ ile Erciş Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü imzalandığını anımsattı.


Çiftci, kentsel dönüşümün uygulanmasıyla ilçenin kaderinin değişeceğine değinerek, "Bu proje uygulanırken çeşitli aksamalar ve eksikler oldu. Hiçbir kardeşimizin mağdur olmaması için çalışıyoruz. Erciş'te yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgili sıkıntıların çözümü konusunda işin takipçisi olacağız" dedi.


Muhabir: Ali Dağer


Yayıncı: Levent Harman - VAN

Kaynak: AA