Ak Partili Uzun'dan Hastahane Ziyareti
AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus Devlet Hastanelerini ziyaret ederek, hastaların hem bayramını kutladı, hemde geçmiş olsun dileğinde bulundu.
AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus Devlet Hastanelerini ziyaret ederek, hastaların hem bayramını kutladı, hemde geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Devlet Hastanesi Başhekimi Cehdi Ertong ile birlikte, ilçedeki 2 devlet hastanesi'nde hasta ve yakınları ile hastane çalışanlarını ziyaret ederek, bayramlarını kutlayan Uzun, ziyaret ettiği hastalar ve yakınlarıyla da bir süre sohbet etti.
Tarsus'a yeni ve çok daha modern bir hastane yaptıracaklarını belirten Uzun, bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını, Ramazan'ın yokluğa sabretmenin ve şükretmenin anlaşılması anlamında önemli olduğunu söyledi.
Bayramların uzağı yakın ettiğini ifade eden Uzun, şunları kaydetti:
"Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi artıran, kardeşliğimizin en sıcak haliyle hissedilmesini sağlayan, mutluluğumuzu, hüznümüzü, yalnızlığımızı paylaştığımız mübarek ve mukaddes günlerdir. Ramazan Bayramı rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerindendir. Özellikle bu günlerde bir sıcak tebessümünüz ile içlerini ısıtabileceğiniz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babamızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Hastalarımızı, huzur evindeki yaşlılarımızı öksüz ve yetim kardeşlerimizi unutmamalıyız."
Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar
Yayıncı: Süleyman Tıraş - MERSİN