Akçakoca'da Hafta Sonu Plajlar ve Piknik Alanları Doldu
Son Güncelleme:
Akçakoca'da hafta sonu tatilinde yerli ve yabancı turistler piknik alanları ve plajlarda eğlencenin ve denizin tadını çıkardılar.
Akçakoca'da hafta sonu tatilinde yerli ve yabancı turistler piknik alanları ve plajlarda eğlencenin ve denizin tadını çıkardılar.
Akçakoca'da havaların ısınmasıyla birlikte hafta sonu yerli ve yabancı turistler, özellikle plajlarda denizin ve güneşin tadını çıkarırken, serinliği tercih eden yerli ve yabancı turistler Akkaya köyü ve Cumayeri mesire alanlarını doldurdu. Mesire alanlarını dolduran vatandaşlar, dere kenarında küçük çocuklar serinlerken gençler ve aileleri top oynadılar piknik alanında ızgara yaparak tatilin tadını çıkardılar.
Deniz kenarlarını tercih edenler ise özellikle gençler kumda voleybol sporu yaparken orta yaşlı ve çocuklar denizin ve güneşin tadını çıkarmanın mutluluğunu yaşadılar. - DÜZCE
Kaynak: İHA