Avrupa Görme Engelliler Futsal Şampiyonası, Kayseri'de Yapılacak

Son Güncelleme:

Uluslararası Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal Komite Başkanı Carlos Campos, Avrupa Görme Engelliler Futsal Şampiyonası'nın Kayseri'de yapılacağını bildirdi.

Uluslararası Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal Komite Başkanı Carlos Campos, Avrupa Görme Engelliler Futsal Şampiyonası'nın Kayseri'de yapılacağını bildirdi.


Campos, Türkiye Görme Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkan Yardımcısı Erol Erdim, yönetim kurulu üyesi Ümmet Ekici ve milli takım antrenörü Niyazi Metin ile birlikte Vali Mevlüt Bilici tarafından makamında kabul edildi.


Erol Erdim, kabulde yaptığı açıklamada, Görme Engelliler Avrupa Şampiyonası'nın Mayıs ayı başında Kayseri'de yapılmasının planlandığını söyledi. Carlos Compos'un da bu çerçevede Kayseri'deki spor tesislerinde incelemelerde bulunduğunu ifade eden Erdim, 10 gün sürecek şampiyonaya, 10 ülkenin katılacağını kaydetti.


Vali Mevlüt Bilici de Kayseri'nin daha önce birçok uluslararası müsabakaya ev sahipliği yaptığını anımsatarak, aldıkları olumlu tepkilerin başka organizasyonlar için de kendilerini cesaretlendirdiğini anlattı.


2013 yılında düzenlenecek 20 Yaş Altı Dünya Kupasına ev sahipliği yapacak illerden birinin de Kayseri olduğunu dile getiren Bilici, Avrupa Görme Engelliler Futsal Şampiyonası için de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.


Carlos Compos ise Kayseri'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Bilici'nin desteğinin kendileri için önemli olduğunu belirtti.


Kayserililer'e misafirperverlikleri için teşekkür eden Compos, kentteki spor tesislerinin büyük bir organizasyon düzenlenmesi için bütün şartları taşıdığını kaydetti.


Bilici'nin şampiyonayı Kayseri'ye verip vermeyeceklerini sorması üzerine de, Görme Engelliler Avrupa Futsal Şampiyonası'nın Mayıs ayında Kayseri'de yapılacağını söyledi.


- KAYSERİ

Kaynak: AA