Başbakan'dan Sarıgül'e Gönderme: İstanbul Şamarı Atar

Son Güncelleme:

Hukukçular Derneği Sertifika Dağıtım Töreni'nde konuşan Erdoğan, "İstanbul'u geri götürüceğim dersen İstanbul'da şamarı atar." dedi.

Hukukçular Derneği Sertifika Dağıtım Töreni'nde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair açıklamalarda bulundu ve konuşmasının sonuna doğru sözü seçime getirip İstanbul üzerinden hem muhalefete hem de CHP'nin adayı Mustafa Sarıgül'e gönderme de bulundu. Erdoğan, "İstanbul'u geri götüreceğim derseniz, İstanbullu şamarı atar." dedi.

"İSTANBUL ŞAMARI ATAR"

Erdoğan, "Eğer İstanbul'u geri götüreceğiz derseniz. Geri olan İstanbul'un akıbetini herkes çok iyi biliyor. O İstanbul susuzdu. O İstanbul çöp dağlarıyla dayalı döşeliydi. O İstanbul hava kirliliğiyle nefes alınamaz haldeydi. Böyle bir İstanbul'u İstanbullu ister mi? İstemez. İşte gereken cevabı da seçimlerde verdi. Şamarı attı." ifadelerini kullandı.

"BAŞARISIZ MUHALEFET TÜRKİYE'YE UMUT VEREMEZ"

Başbakan Erdoğan, "30 Mart'ta hezimete uğrayan muhalefet inanıyorum ki tabandan gelen taleple artık yeni bir yapılanmanın da içine girecektir. Sürekli kaybeden sürekli başarısız olan muhalefet Türkiye'ye umut veremez."

Kaynak: Haberler.Com