Fenerbahçelilerin hayali Rusya'da gerçek oldu! Şampiyon son haftada değişti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçelilerin hayali Rusya'da gerçek oldu! Şampiyon son haftada değişti

Fenerbahçelilerin hayali Rusya\'da gerçek oldu! Şampiyon son haftada değişti

Fenerbahçelilerin hayalini kurduğu şampiyonluk senaryosu Rusya'da gerçeğe dönüştü. Son haftada 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Dinamo Moskova, Krasnodar'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. 2. sırada yer alan Zenit ise sahasında Rostov'u 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Şampiyonluk yarışının son haftaya kaldığı Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray'a zafer için 1 puan yetiyor. Fenerbahçe ise kazanarak rakibinin kaybetmesini beklemek zorunda.

25.05.2024 22:34

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı son haftaya kaldı. Yarın oynanacak karşılaşmaların ardından şampiyon belli olacak. Süper Lig'deki yarışın bir benzeri Rusya Premier Ligi'nde yaşandı.

1 PUANI ALAMADI

Ligin son haftaya lider giren ve 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Dinamo Moskova, 3. sıradaki Krasnodar'a deplasmanda 1-0 yenilerek şampiyonluktan oldu. Başkent temsilcisini şampiyonluktan eden gol, 52. dakikada Cordoba'dan geldi.

Fenerbahçelilerin hayali Rusya'da gerçek oldu! Şampiyon son haftada değişti

ZENİT'TEN MUCİZE ŞAMPİYONLUK

Dinamo Moskova'nın mağlup olmasını bekleyen 2. sıradaki Zenit'e ise şampiyonluk için galibiyet şarttı. Sahasında konuk ettiği Rostov'u 2-1 yenen Zenit, lider Dinamo Moskova'nın Krasnodar'a kaybetmesiyle birlikte şampiyon oldu. Ev sahibi ekibe şampiyonluğu getiren golleri 65. dakikada penaltıdan Mantuan ve 85. dakikada Artur attı. Rostov'un tek golünü 54. dakikada Ronaldo kaydetti.

Fenerbahçelilerin hayali Rusya'da gerçek oldu! Şampiyon son haftada değişti

SÜPER LİG'DE DE BENZER BİR DURUM VAR

Trendyol Süper Lig'de de Rusya'dakine benzer bir şampiyonluk yarışı var. Ligin son haftasına 99 puanla lider giren Galatasaray, Konyaspor deplasmanından 1 puan alması halinde şampiyon olacak. 2. sıradaki 96 puanlı Fenerbahçe ise şampiyon olmak için İstanbulspor'u yenerek sarı-kırmızılıların Konya deplasmanında mağlubiyet yaşamasını bekleyecek. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz hafta konuk olduğu ezeli rakibini 1-0 mağlup ederek şampiyonluk şansını son haftya taşımıştı.

Son Dakika Spor Fenerbahçelilerin hayali Rusya'da gerçek oldu! Şampiyon son haftada değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Gümdem takibi: Savunmaya oysana yine şampiyonluk aslanın olur GALATASARAY’lı olan beğensin kaç kişi olduğumuz belli olsun:) 146 160 Yanıtla
  • Ali 1907: hakemler halleder gsliler rahat olsun. sizi buraya kadar getirenler sonunuda getirir. ama biz gerçek şampiyonun kim olduğu ispat ettik. 84 73 Yanıtla
    Ender Kervancıoğlu: Dostum 2006 sezonunda Galatasarayı her iki maçta yendiniz. Yine Galatasaray şampiyon oldu. Tarih şampiyonu yazar. Senin başarı kriterin yılda bir kez galatasarayı yenebilmekse sen kendini şampiyon gibi hisset bize zararı yok :)) 70 26 Hasan Vanlı: komik şey:)) buraya kadar olmayan penaltılarla pardon penaltımsılarla geldiniz hala konuşabiliyorsunuz..pess 53 27 Vefa Batikan: 82 dk 10 kişi sahada adım attirmadik tek isabetli şutları yok kim haketmis kim hakemlerle federasyon la diğer malum iticilerle buraya gelmiş dosta düşmana gösterdik, son 3 maçı Konya'da konya kazanmış,yarında neden olmasın , hem hakedene gider o zaman şampiyonluk 27 20 Fatih Yıldız: Hadi lan alt tarafı maç kazandınız diye kendinizi şampiyon yaptınız sizin bu kadar puan almanız için en çok hakemler çalıştı kazanılan penaltılara bakman gerek elini vicdanına koy öyle yorum yap Ali cik 1 0 Salih Akinci: Hakemler değil, Konya-Gs halleder. Hatır şikesi yapıp , berabere oynarlar. 1 0 Ali Arat: evet son 6 uoldan gorunuyor. kim sampiyon. siz olsaniz olsaniz sampuan olursunuz. algiya gerek yok sizin hayalleriniz bizim gerceklerimiz 0 0
  • Bilişim Hurda: hayal kurdurmaktan başka ne yaptınız bu taraftara 10 yıldır 47 22 Yanıtla
    Ali Arat: ali koc nubaksam adayliktan cekilecek 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement