Başkent'te otomobil polis aracına çarptı: 2'si polis 3 yaralı

Son Güncelleme:

Nokta nöbeti tutan polislerin aracına başka bir araç çarptı. Ankara'da meydana gelen olayda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil nöbet tutan polislerin aracına çarptı. Kazada 2'si polis olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde kontrolden çıkan otomobil nokta nöbeti tutan polislerin bulunduğu araca çarptı. Kazada, 2'si polis toplam 3 kişi yaralandı.

NÖBET TUTAN POLİSLERİN ARACINA ÇARPTI

Kaza, saat 03.00 sularında Ankara'nın Çankaya ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. M.A yönetimindeki 60 HZ 030 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak cadde üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin yakınında nokta nöbetinde olan polislerin park halindeki aracına çarptı.

POLİS MEMURLARI VE SÜRÜCÜ YARALANDI

Çarpmanın şiddetiyle yol kenarına savrulan polis aracında bulunan 2 polis memuru ve otomobil sürücüsü M.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahalesini yaparak ambulans ile Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk etti. Polis, kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Kaynak: İHA