Batmanlı Taekwandocu Türkiye Üçüncüsü Oldu
Son Güncelleme:
İzmir'de yapılan ve ülke geneli yüzlerce sporcunun kıyasıya yarıştığı zorlu maçta Batmanlı sporcu derece yaparak Türkiye üçüncüsü oldu.
Okullar arası Gençler Türkiye Şampiyonasında Fatih Lisesi öğrencisi Batman Bahçelievler Taekwon-do Spor Kulübü sporcusu Zana Ezgin, Türkiye üçüncüsü oldu.
Bahçelievler Spor Kulübü Antrenörü Şükrü Şakar,
"Rakiplerimiz güçlüydü. Birçok imkana sahip sporcuların arasına kendi sporcumuzu da katmanın heyecanını yaşıyoruz. Aslında bunu gelenekselleştirdik. Çünkü 1997 yılından beri katıldığımız Türkiye Şampiyonalarında illa ki derece yapıyoruz. En büyük amacımız alttan yetiştirdiğimiz sporcularla birlikte çok daha büyük şampiyonalarda Batman'ın ismini duyurmaktır. Spor müsabakalarında bizleri yalnız bırakmayan ve gerekli desteği sağlayan başta Sayın Valimiz ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Ayrın Ekinci'ye sporcularım adına teşekkür ederim" dedi.
Kaynak: Temsilci