Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı
Son Güncelleme:
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmaları yapıldı. Dünkü maçta forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken diğer futbolcular ısınma koşularıyla idmana başladı. Antrenman, stretching ve 5'e 2 çalışmasıyla devam etti ve dar alanda çift kale maçla sona erdi. Basına kapalı olan idman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
Yardımcı Antrenör Hari Vukas'ın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maça ilk on birde başlayan futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer futbolcular ısınma koşularıyla idmana başladılar. Stretching ve 5'e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi. Basına kapalı idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.
Siyah-beyazlılar, Başakşehir maçı hazırlıklarını, yarın saat 17.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek. - İSTANBUL
Kaynak: İHA